Ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας με φόρα από την νίκη της Τετάρτης  απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΟ Ρηγανά διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΝΑ κερδίζοντας στην έδρα του τον ΑΟ Ζευγαρακίου με το ευρύ 5-1 έχοντας σε μεγάλη μέρα και πάλι τους δύο 16χρονους Κωνσταντοπουλο και Στρεμμενο Κ. που πέτυχαν από δύο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 10′ λεπτό μετά από σουτ μέσα στην περιοχή ο Πριτσουλης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 22′  μετά  από κόρνερ του Στριμμενου Χ. ο Καγιατζας με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά από το ύψος του πέναλτι ο Στρεμμενος Κ. έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σαπιου με ωραίο συρτό σουτ, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του Αστέρα.

Στην επανάληψη στο 55′ ο Στριμμενος Χ  βγαίνει σε θέση τετ α τετ και με σουτ στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Στο 65′ μετα από κόρνερ, ο Ρεθι με ωραία κεφάλια έκανε το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Λιόντος Χ με ψιλοκρεμαστο σουτ μείωσε για τον ΑΟ Ζευγαρακίου σε 2-1.

Στο 71′ ο Κωνσταντόπουλος με ένα φοβερό σουτ από τα 35 μέτρα έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γαμα» της αντίπαλης εστίας κάνοντας το 3-1. Στο 82′ από εξαιρετική πάσα του Ξηροκωστα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων βγάζει σε θέση τετατετ  τον Στριμμενο Κ. που με ωραίο τελείωμα περνώντας και τον τερματοφύλακα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 89′ με κεφαλιά του Κωνσταντοπουλου μετά από ωραία σέντρα του Κεφαλά από δεξιά.

Διαιτητής : Κακατσίδης

Βοηθοί: Ροδάτος, Κοτρότσου Ι.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Π. Ξανθόπουλος- Λ Αθανασίου )

Πριτσούλης, Σκαλλα (22’λτ Κεφαλας), Κουτσιαύτης, Ρεθι, Ξηρόκωστας, Καγιάτζας, Στριμμένος Χ., Λιματσι Λ, Λιόκαυτος, Κωνσταντόπουλος, Στρεμμένος Κ.(83 Νικολέτας)

ΑΟ Ζευγαρακίου ( Σπύρος Μπούρδος)

Σάπιος (65΄Δούλος) Ζαγγανάς, Ζαφείρης, Πάγια, Τασόπουλος, Λιόντος Β. , Παναγόπουλος (46΄ Λιόντος Χ.), Αγγελόπουλος, Γκεζεπης(46’Σταυρου) , Ζιάκκας, Παπαδόπουλος