Με τον Λουτσιάνο θα πορευτεί η ομάδα του Αγρινίου το προσεχές διάστημα. Τουλάχιστον κόντρα στον ΠΑΟΚ, πιθανότατα και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο Παναιτωλικός δεν βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Μάκη Χάβο.

Ανεξάρτητα από την υπόθεση της πώλησης της ΠΑΕ, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, οι Αγρινιώτες εξετάζουν περιπτώσεις προπονητών.

Κύριο και βασικό τους μέλημα είναι ο ερχομός ενός κόουτς από την ξένη αγορά. Ο οποίος δεν αποκλείεται να σχετίζεται και με τις εξελίξεις αλλαγής στο ιδιοκτησιακό σκέλος.

Από την ελληνική αγορά ο Παναιτωλικός δεν θεωρεί πως υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα λύση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, τις τελευταίες ώρες στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε ένα όνομα Έλληνας προπονητή, το οποίο δεν απορρίφθηκε.

Αυτό του Λεωνίδα Βόκολου.

Ο 50χρονος προπονητής είναι μία περίπτωση που αξιολογείται, αλλά με ελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσει.

Θυμίζουμε ότι ο Βόκολος έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, στον Παναιγιάλειο και πέρυσι σε τρεις ομάδες.

Αρχικά στην Κέρκυρα για επτά ματς (ήττες σε όλα), έπειτα στον Ολυμπιακό Βόλου για πέντε ματς (2-1-2) και έκλεισε στον Πανιώνιο, όπου σε οχτώ αναμετρήσεις μέτρησε τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα (η καταδικαστική για τον υποβιβασμό από τον Παναιτωλικό).