Μεγάλη ανατροπή και νίκη ψυχολογίας πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ Καλυβίων στο γήπεδο της Ρίγανης, αφού αν και βρέθηκε να χάνει στο α΄ ημίχρονο από την τοπική ομάδα της Αναγέννησης με 2-0, στο δεύτερο μέρος οι Καλυβιώτες ήταν ¨σαρωτικοί¨ και πετυχαίνοντας 5 τέρματα, στο τέλος έφυγαν με πολλά χαμόγελα από το γήπεδο!

Ο ΠΑΟΚ με 4χ4 νίκες παραμένει πρωτοπόρος στη βαθμολογία με 12 βαθμούς, με τους παίκτες του να πετυχαίνουν μέχρι τώρα νίκες με μεγάλα σκορ, έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 21 γκολ και την άμυνά του να έχει δεχθεί μόλις 4 γκολ.

Τα γκολ:

11΄ Ο Δ. Τσιλιγιάννης σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα πλάσαρε με ωραίο τρόπο και έστειλε την μπάλα στ δίκτυα (1-0).

45΄ Ευκαιρία για τους γηπεδούχους μέσα στην περιοχή, ο Γ. Μαντέλος με ωραίο πλασέ πέτυχε το γκολ για την ομάδα του (2-0)

46′  Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Γ. Λαθύρης εκτέλεσε φάουλ απο τα δεξιά, βρήκε τον Αν. Μακρή στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς τη μικρή περιοχή και με προβολή απο κοντά ο Ν. Τσέπας πέτυχε γκολ και μείωσε για τους φιλοξενούμενους (2-1).

57΄ Ο Χ. Ζαχαράτος εκτέλεσε φάουλ, αποτυχημένη έξοδος του τερματοφύλακα Παλαιοπάνου και ο Γ. Στρατόπουλος με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ (2-2).

61΄ Ο Ν. Ρεπετσάς εχοντας την κατοχή της μπάλας από αριστερά τροφοδότησε ¨έξυπνα¨ τον Γ. Στρατόπουλο, ο οποίος ¨τελείωσε¨ τη φάση με  αποτελεσματικό πλασέ, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (2-3).

83′ Ο Χ. Ζαχαράτος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε σε πόδια παικτών αλλάζοντας πορεία προς τα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ υπέρ των Καλυβιωτών (2-4).

84′ Ο Β. Βελέντζας τροφοδότησε τον Χ. Κονδύλη, ο οποίος στην εξέλιξη της φάσης μέσα από την αντίπαλη περιοχή ανατράπηκε απο τον τερματοφύλακα Π. Παλαιοπάνο κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Χ. Κονδύλης εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 βήματα και σκόραρε (2-5).

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Κουτρουμάνος, Καζανάς και Μαδιάς.

Την επόμενη 5η αγωνιστική αν δεν υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω πανδημίας, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Κεραυνό Γαβαλούς.

Αναγέννηση Ρίγανης

Π. Παλαιοπάνος, Μ. Νικολά, Ε. Ντερβισάι (73΄Δ. Κουτρουμάνος), Δ. Ζώγας, Γ. Χαραλάμπους, Π. Πρίτσης (56΄Δ. Χαμοσφακίδης), Π. Καλύβας, Α. Σαμαράς (61΄Δ. Σκεπετάρης), Δ. Τσιλιγιάννης, Γ. Μαντέλος, Χ. Σαπλαούρας.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής  Αν. Κονδύλης)

Π. Σαμαράς, Χ. Πατσαούρας, Θ. Μπελεβώνης, Ν. Τσέπας, Αν. Μακρής, Χ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς, Χ. Κονδύλης (85΄Γ. Παστρωμάς), Ι. Στρατόπουλος (90΄Δ. Αναστασίου), Γ. Αναστασίου (25΄Β. Βελέντζας) Γ. Λαθύρης.

https://kalyvia.gr/