SONY DSC

Ο οργανισμός του Παναιτωλικού πνέει τα μένεα κατά του Αλέξη Κούγια και όχι μόνο, καθώς το τελευταίο διάστημα η ομάδα έχει βρεθεί στο «στόχαστρο» πολλών που τη βάλουν. Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κυανοκίτρινοι»και ο ισχυρός τους άνδρας Φώτης Κωστούλας απάντησε, μέσω του Metropolis, στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τις αντιδράσεις με το γκολ του Νινούα: «Δεν κολλάει σε μένα η λάσπη και αυτό ενοχλεί κάποιους. Καλό είναι να μην ασχολούμαστε. Μου κάνει εντύπωση πως ο πρώτος που το είπε ήταν ο δημοσιογράφος του συνδρομητικού καναλιού. Το θεωρώ μεγάλο φάουλ από πλευράς του. Ίσως όμως να μην είχε πρόθεση. Το εκμεταλλεύτηκαν αυτό οι χολερικοί του αθλήματος για να βγάλουν τα δικά τους απωθημένα».
Για τις δηλώσεις Κούγια: «Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από την σκοπιά του, εμείς δεν τα βλέπουμε όπως τα βλέπει ο κ. Κούγιας. Η εκτίμηση του είναι λάθος και αποδεικνύεται εκ των υστέρων. Αν θέλεις να βρεις τρωτά σημεία βρίσκεις. Εγώ δεν άκουσα κάποιον να πει κάτι για το προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο που αδικηθήκαμε και χάσαμε βαθμούς. Δεν άκουσα κάποιον εκεί να διαμαρτύρεται. Τι συνεταιρισμός είμαστε; Όταν βρούμε ευκαιρία θα θάψουμε τους άλλους».
Για την απάντηση που δίνει στον Κούγια: «Κάναμε μια ανάρτηση όπου γράφουμε πως πονάει σαν την χήρα στο κρεβάτι. Αυτή είναι η απάντηση μας σε αυτόν. Οι ίδιοι και οι ίδιοι κάθε φορά με μπροστάρη τον Κούγια. Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου μαζί του. Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο και δεν θα φτάσω ποτέ κιόλας».
Για το αν ενοχλήθηκαν οι παίκτες του Παναιτωλικού μετά τις χθεσινές αντιδράσεις: «Δεν μίλησα με τα παιδιά, εγώ δεν είμαι στο Αγρίνιο. Τα παιδιά είναι στεναχωρημένα με το αποτέλεσμα και θα το ξεπεράσουν. Πιο πολύ με πείραξε αυτό με τον Ατρόμητο παρά το χθεσινό. Ο Μανούχος δεν έπαιξε σωστά και αυτό με στεναχώρησε πολύ. Με τον ΠΑΟΚ πηγαίναμε μήπως και πάρουμε κανένα βαθμό αλλά δεν τα καταφέραμε»
https://www.gazzetta.gr/