Μήνυμα στήριξης στον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης από το Δ.Σ. της ομάδας

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Αναγέννησης Στάνου , αναφέρεται στην στήριξη των ποδοσφαιριστών στην περίοδο της πανδημίας. Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μπουραλέξης σε συνεργασία με το Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισαν  να συνεχίσουν να είναι σε ισχύει όλες οι συμφωνίες πού έχουν γίνει με τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η πανδημία έχει σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα, γεγονός που επηρέασε όπως ήταν φυσικό και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που κάτω από αντίξοες συνθήκες έδιναν χρώμα στα Σάββατα και τις Κυριακές κάθε περιοχής και κρατάνε ψηλά το όνομα κάθε απομακρυσμένου και μη χωριού ,θέλουν την στήριξη μας αυτή την δύσκολή στιγμή.

Δεδομένου αυτών των ειδικών συνθηκών ,το Δ.Σ της ομάδας μας πήρε την απόφαση να συνεχίσουν να είναι σε ισχύει όλες οι συμφωνίες πού έχουν γίνει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατά την φετινή χρονιά ,τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, ελπίζοντας μέχρι τότε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν και συνεχιστούν κανονικά οι υποχρεώσεις της ομάδας μας .

Με τιμή Το Δ.Σ