Με αφορμή την κυριακάτικη (22/11, 17:15) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ο Άκης Μάντζιος έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι μιλώντας για διάφορα θέματα της ομάδας του.

Ο Μάντζιος μίλησε για την αγωνιστική απραξία και τα σερί παιχνίδια που ακολουθούν, για τους Τζέγκο και Σούντγκρεν, αλλά και το γεμάτο ρόστερ που έχει στα χέρια του και τον υγιή ανταγωνισμό που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Άκης Μάντζιος στη NOVA

Αρχικά είπε: «Έχουμε διάθεση για να παίξουμε, χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι λόγω αναβολής. Είναι ένα ζητούμενο αυτό. Θέληση όμως υπάρχει όπως και ανυπομονησία».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Αν είναι συνεχόμενα θα τα δώσουμε όλα, χρειαζόμαστε παιχνίδια και ρυθμό. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλη αναβολή και να πάμε σερί μέχρι το τέλος».

Για τον Σούντγκρεν τον οποίο «ενεργοποίησε» και πάλι ο Μάντζιος, είπε: «Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Υπήρξαν διάφορα θέματα στο παρελθόν αλλά άλλαξαν τα πράγματα τώρα και αυτό έχει σημασία. Είχε τη διάθεση, είναι καλός ποδοσφαιριστής, δουλεύει και αυτό είναι όφελος για την ομάδα του Άρη».

Για την φετινή ομάδα: «Έχουμε καλό ρόστερ, γεμάτο. Θέλει τον χρόνο της η ομάδα και ο υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει θα κάνει καλό».

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχει ποιότητα, πολλές επιλογές. Στο γήπεδο όμως θα παίζουν 11, άλλοι θα έρχονται από τον πάγκο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όλοι είναι επαγγελματίες, ο καθένας να δίνει τον καλύτερο εαυτό του».

Για τον Τζέγκο και το βραβείο του MVP: «Εύχομαι να συνεχίσει έτσι, του δίνω συγχαρητήρια. Ήθελε και αυτός τον χρόνο του, αλλά έχει ανταπεξέλθει καλά. Μακάρι να μαζέψει και άλλους τίτλους».

Για την μεγάλη αγωνιστική απραξία που προηγήθηκε: «Σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Αυτό το διάστημα πήραμε τις προπονητικές εντάσεις αλλά ο ρυθμός του αγώνα δεν καλύπτεται».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Θα είναι δύσκολο, είναι έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Άρη. Υπάρχει αλλαγή προπονητή στην αντίπαλη ομάδα, θα δείξουν διαφορετική εικόνα. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, για να πάρουμε τη νίκη», κατέληξε ο Μάντζιος.