Ξέμεινε από κεντρικούς αμυντικούς ο Παναιτωλικός και το επόμενο χρονικό διάστημα ο Τραϊανός Δέλλας θα κληθεί να μονιμοποιήσει τον Λιάβα ως στόπερ. Διαφορετικά τα κουκιά μάλλον δεν βγαίνουν.

Ο Καρασαλίδης παραμένει τραυματίας και ο Μαλής θα λείψει τελικά για σημαντικό χρονικό διάστημα. Η μαγνητική έδειξε πως στο ματς με τον Άρη ο 23χρονος υπέστη θλάση 2ου βαθμού. Συνεπώς ο Παναιτωλικός θα πορευτεί χωρίς αυτόν για τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Έτοιμος, δηλαδή, θα είναι ξανά με το νέο έτος.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, υπάρχουν μόνο οι Λιάβας και Κωνσταντόπουλος. Δεδομένου, πάντως, ότι ο πρώτος είναι στο μυαλό του Δέλλα περισσότερο δεξί μπακ, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός. Αυτή η απόφαση είναι ειλημμένη και έχει ξεκινήσει και η σχετική αναζήτηση.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως θέμα μεταγραφής στα στόπερ είχε τεθεί και στην έναρξη της φετινής σεζόν. Όταν υπήρχε πλήρες δείγμα από τα φιλικά, αλλά και τα πρώτα επίσημα. Τότε η διοίκηση είχε αποφασίσει να μη γίνει προσθήκη εκεί και να πέσει το βάρος αλλού. Εκ του αποτελέσματος, βέβαια, η απόφαση αποδείχτηκε λανθασμένη και το κενό που υπάρχει θα διορθωθεί τον Ιανουάριο.

https://www.sportime.gr/