Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Σένκεφελντ και Βέλεθ να κάνουν προπόνηση, ο Χατζηγιοβάνης έκανε αποφόρτιση , λόγω κάποιων ενοχλήσεων, ενώ ο Παναθηναϊκός τελικά θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Παναιτωλικό

Ευχάριστα νέα είχε η προπόνηση σήμερα για τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Μπάρτ Σένκεφελντ και ο Φραν Βέλεθ έκαναν προπόνηση και τέθηκαν στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Κυριακή.

Σημαντικό νέο ήταν και το γεγονός, ότι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Αντονίτο, που όμως θέλει δρόμο ακόμα, για να παίξει, ενώ στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Μολό, που είναι υποψήφιος για την ενδεκάδα.

Αποφόρτιση έκαναν οι Κουρμπέλης και Χατζηγιοβάνης , αλλά ο νεαρός επιθετικός έχει κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, που θέλουν προσοχή και αύριο θα φανεί αν θα είναι έτοιμος την Κυριακή.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Σέχου και θεραπεία ο Σαβιέρ.

ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Η αδυναμία του Παναθηναϊκού να βρει άλλη έδρα, αφού Πανιώνιος και Ατρόμητος δεν έδωσαν τα γήπεδά τους, οδηγεί στο να παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Εχει γίνει ανακατασκευή του χλοοτάπητα, θα αγωνιστεί εκεί η ΑΕΚ απόψε, και απλά η εταιρεία ήθελε να μην γίνει και άλλο παιχνίδι μέσα σε τρεις ημέρες και ζήτησε αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να παίξει αλλού. Αυτό δεν κατέστη δυνατό και το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ.

https://www.onsports.gr/