Βόλος-Παναιτωλικός: Στη σημασία του αποτελέσματος έτσι όπως πήγε το ματς, στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας!

Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, όπως τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας. Όμως, έτσι όπως πήγε το ματς στο Πανθεσσαλικό, η ομάδα του Αγρινίου ήταν αναγκασμένη να κλειστεί κόντρα στον Βόλο και η ικανοποίηση του Έλληνα τεχνικού για το αποτέλεσμα ήταν μεγάλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα:

«Ένας πολύ σημαντικός βαθμός απέναντι σε μια καλή ομάδα. Για 60-70 λεπτά παίξαμε με δέκα παίκτες, μεγάλη προσπάθεια των παιδιών. Εμείς είμαστε ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Δυστυχώς οι συνθήκες μας ανάγκασαν να πάμε σε πιο παθητικό ρόλο, αλλά θα κρατήσουμε την προσπάθεια ειδικά όταν μείναμε με 10. Αν έχουμε αυτή την αυταπάρνηση μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Προς το παρόν πρέπει να βελτιώσουμε το υπάρχον υλικό, σίγουρα θα γίνουν αλλαγές και θα πρέπει να μπουν στο πνεύμα, αλλά πρώτα απ’ όλα να βελτιώσουμε το υπάρχον υλικό».

Για τους τερματοφύλακες: «Έχουμε ισάξιους τερματοφύλακες για έναν προπονητή είναι πολύ ωραίο. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι σημαντικό για μένα».