Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τη διαιτησία του Τζοβάρα στο Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης.

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι στο Αγρίνιο, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Αλέξη Κούγια να «χτυπά» δύο φορές με καυστικά σχόλια. Αρχικά σχολίασε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ των γηπεδούχων και τις διαμαρτυρίες του Απόλλωνα για πέναλτι στον Φατιόν, ενώ δεν άφησε χωρίς σχόλιο και τις δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα μετά τη λήξη του αγώνα.

Η πρώτη δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Τι βιασμός του ποδοσφαίρου είναι αυτός;

Αντί για απευθείας κόκκινη κάρτα στην αγκωνιά στο πρόσωπο και διακοπή του ματς, επίθεση του Παναιτωλικού χωρίς το αμυντικό χαφ του Απόλλωνα, μπροστά στον βοηθό στα 3 μέτρα και χρειάστηκε ο τίμιος διαιτητής του VAR για να υποδείξει στον Τζοβάρα, ότι έχει γίνει κτύπημα εκτός φάσεως μέσα στην περιοχή και είναι πέναλτι.

Και έρχεται ο βοηθός του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο Δέλλας για να υπενθυμίσει στον βοηθό τι πρέπει να κάνει.

Γι’ αυτό ο Παναιτωλικός έχει 16 κίτρινες κάρτες, η Λαμία έχει 22 και η ΑΕΛ 44.

Όμως σε εμάς τους παλιούς είναι γνωστό, ότι ο Θωμάς και τα παιδιά του, πάντα φρόντιζαν τους βοηθούς και έτσι το Αιγάλεω με τον Χατζάρα έπαιζε ζώνη στην άμυνα και οι βοηθοί έκοβαν τους αντιπάλους με περίπου 10 ανύπαρκτα οφσάιντ σε κάθε παιχνίδι».

Το σχόλιο του Κούγια για τον Τραϊανό Δέλλα:

«Παρακολουθώ τις δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος διαμαρτύρεται για την διαιτησία του Τζοβάρα που στο 2ο ημίχρονο έβλεπε μόνο την μία περιοχή, δίπλα στα μάτια του ο Τσιγγάρας κτυπάει εν ψυχρώ, χωρίς την μπάλα, τον παίκτη του Απόλλωνα που έχει κάνει ήδη την πάσα και βγαίνει στην επίθεση, χωρίς να του δείξει ούτε καν κίτρινη κάρτα, όπως δεν έδειξε σε ακόμα 10 φάσεις άγριων μαρκαρισμάτων των παικτών του Παναιτωλικού και έχει το θράσος να διαμαρτύρεται για την διαιτησία.

Από αύριο ο κ. Κλάτενμπεργκ πρέπει να βάζει σε όλα τα παιχνίδια του Παναιτωλικού, τον αδέκαστο γόνο της αδέκαστης οικογενείας διαιτητών με το ένδοξο αρχαϊκό όνομα Πραξιτέλης, κύριο με Κ κεφαλαίο Ζαχαριάδη, ώστε ο επίσης με αρχαϊκό όνομα Τραϊανός να μην πάθει κατάθλιψη.

Βλέπω μεγάλη στενοχώρια απόψε του υπαλλήλου του ΚΤΕΟ Αγρινίου κ. Παπαχρήστου για την ήττα της ομάδας του.

Ευτυχώς που ο Παράσχος την ώρα των δηλώσεων του ανέδειξε την απόλυτη αλητεία στον χώρο των επισήμων το Παναιτωλικού».

https://www.onsports.gr/