Νέα αναβολή παίρνει ο αγώνας της ΑΕΛ με τη Λαμία στο «Αλκαζάρ», στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 8η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, τη Δευτέρα (21/12).

Ο λόγος είναι πως το Σάββατο (19/12) η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε εννέα κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας της Κυριακής (20/12) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Έτσι και τώρα, η Λαμία δεν θα αγωνιστεί μετά από έγγραφο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο οποίο επεβλήθη υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών σε όλα τα μέλη των «κυανόλευκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας 1:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ – Λαμία, ο οποίος είχε οριστεί για την Τετάρτη 23/12/2020 (εξ αναβολής, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten) αναβάλλεται, σε συμμόρφωση (α) με το από 20/12/2020 έγγραφο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το οποίο επεβλήθη κατ΄ οίκον περιορισμός 14 ημερών, στα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ Λαμία 1964 και (β) την απο 20/12/2020 σχετική απάντηση της Γ.Γ.Α.

Σημειώνεται πως κατόπιν ερωτήματος της Super League προς την Γ.Γ.Α., η τελευταία αποσαφήνισε εγγράφως, στις 20/12/2020, τη δεσμευτικότητα της ως άνω εντολής της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συνέστησε την αναβολή του αγώνα».