Την πρώτη του μεταγραφή εν όψει Ιανουαρίου ανακοίνωσε προ ημερών ο Παναιτωλικός. Έψαχνε για έναν εξτρέμ που να μπορεί να παίξει, εάν χρειαστεί, και πιο μέσα και τον βρήκε.

Ο Γιώργος Μανθάτης αποτελεί μία περίπτωση που κρίθηκε δελεαστική. Μπορεί να μην έχει ματς τα πόδια του, αλλά είναι Έλληνας, νεαρός και εάν βγει θα δικαιωθεί και ο Παναιτωλικός. Δεν… ενθουσίασε ούτε στην Κύπρο, αλλά ούτε σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο ως δανεικός, όμως, θα έχει την ευκαιρία να το αντιστρέψει αυτό.

Έπεσαν αρκετά τηλέφωνα από το Αγρίνιο για να τσεκάρουν τις δυνατότητες του Μανθάτη. Ένα εξ αυτών έγινε και προς τον Γρηγόρη Γεωργάτο. Τον ήξερε, άλλωστε, από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και φυσικά τα όσα ανέφερε ήταν θετικά. Η γνώμη εννοείται πως μέτρησε.

Από εκεί και πέρα, ο 23χρονος πήγε στο Αγρίνιο μαζί με τον εκπρόσωπό του Απόστολο Μπακάλη. Ο Παναιτωλικός έτσι ανοίγει και μία νέα μανατζερική πόρτα, αυτή της Axia Sports. Πρόκειται για εταιρεία του Νίκου Μαυρομαρά, ο οποίος συνεργάζεται με τον Μπακάλη. Αμφότεροι το καλοκαίρι έκαναν ένα άκρως εντυπωσιακό deal. Για την ακρίβεια το μεγαλύτερο Έλληνα ατζέντη. Αναφερόμαστε φυσικά για την αγορά του Τζόναθαν Ντέιβιντ από τη Λιλ.

https://www.sportime.gr/