Δεν είναι καλό το κλίμα στους Κρητικούς και η ήττα από τον Παναιτωλικό, με τον τρόπο που αυτή ήρθε, ενόχλησε τον κόσμο της ομάδας.

Μερίδα οπαδών του ΟΦΗ περίμενε την αποστολή στο «Νίκος Καζαντζάκης» όπου μίλησε σε κόσμιο επίπεδο με παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ.

Σύμφωνα το Gentikoule.gr κατά την άφιξη της αποστολής του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ήταν συγκεντρωμένη μερίδα οπαδών που διαμαρτυρήθηκαν, σε κόσμια πλαίσια, στους παίκτες.

Από τους πρώτους παίκτες που έκαναν την εμφάνιση τους ήταν ο Νίκος Κοροβέσης και ακολούθησε ο Περικλής Παπαπαναγής καθώς ο Γιώργος Σίμος παρέμεινε στην Αθήνα για ένα προσωπικό ζήτημα και δεν γύρισε με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας.

«Εμείς δεν θέλουμε ούτε πρωταθλήματα, ούτε κύπελλα, θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι για τον ΟΦΗ. Θέλουμε να παίζετε με πάθος και να μην παρουσιάζεστε αδιάφοροι στα παιχνίδια. Θέλουμε να δείχνετε πάθος, να παίζετε για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στην αίθουσα υποδοχής του «Νίκος Καζαντζάκης», ενώ μετά από λίγη ώρα οι οπαδοί αποχώρησαν από το αεροδρόμιο.