Ο Αϊμέν Ταχάρ πιστεύει πως οι Αγρινιώτες μπορούσαν να μη χάσουν!

Η ήττα απ’ τον Ολυμπιακό ίσως και να ήταν το πιο αναμενόμενο αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Παναιτωλικού, όμως, πίστευαν πως μπορούν να πάρουν κάτι απ’ το ματς. Ο Αϊμέν Ταχάρ που σημείωσε το τέρμα της ομάδας του Αγρινίου, τόνισε πως άξιζε ο Παναιτωλικός την ισοπαλία.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο Τραϊανός Δέλλας τους ζήτησε να ευχαριστηθούν το ματς και να πάρουν τη νίκη, καθώς δεν του αρκούσε η ισοπαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αϊμέν Ταχάρ:

«Θεωρώ μπορούσαμε να πάρουμε κάτι απ’ το ματς. Ειδικά στην αρχή του δεύτερου μέρους, ισοφαρίσαμε και πήραμε αυτοπεποίθηση».

Για το πρώτο μέρος: «Αρχίσαμε κάπως αργά. Σκόραραν γρήγορα, όμως καταφέραμε να επιστρέψουμε. Τα πρώτα 10-15 λεπτά, ίσως να τους σεβαστήκαμε αρκετά».

Για το γκολ που σημείωσε: «Ήταν πολύ καλή η μπαλιά που δέχτηκα, κινήθηκα στην περιοχή, ήμουν τυχερός που βρέθηκα στο σημείο».

Για το πόσο βοηθά ο Δέλλας την βελτίωση της ομάδας: «Μας είπε να πάμε για τη νίκη πριν το ματς, όχι για την ισοπαλία. Είπε να το διασκεδάσουμε, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Μας λέει να το διασκεδάζουμε, να παίζουμε ελεύθερα, να δημιουργούμε ευκαιρίες. Νομίζω πως παίζουμε καλύτερα».