Βόλος-Λαμία σε λίγη ώρα και το ματς έχει… ήδη «ανάψει». Που; Στις στοιχηματικές εταιρείες που τις τελευταίες ώρες νοιώθουν την ανάγκη να ρίξουν το διπλ

Κατρακυλάει η επικράτηση της Λαμίας στο… Μπερνα-Μπέου και έχει ένα ενδιαφέρον όπως και να το κάνουμε. Γιατί από την μια παίζει ο Βόλος που βρίσκεται σε καλή θέση στη βαθμολογία και από την άλλη η τελευταία Λαμία που ψάχνει με το… τουφέκι βαθμό ή βαθμούς. Μια νίκη όλη και όλη έχει η Λαμία στο πρωτάθλημα και παρόλαυτα η επικράτηση της στο Βόλο κατεβαίνει όλο και περισσότερο όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του αγώνα.

Σε αποδόσεις γύρω ή λίγο πάνω από το 3 κυμαίνεται το διπλό, στο 3 είναι η ισοπαλία ενώ ο άσος παίζεται σε αποδόσεις με μέσο όρο το 2.25.

Μέχρι και 23% πτώση βρίσκουμε τις τελευταίες ώρες το διπλό της Λαμίας κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες τζογάρουν πάνω στη νίκη της Λαμίας θεωρώντας πως ο τριπλασιασμός είναι ιδιαίτερα εφικτός.

Και όλα αυτά κατά του Βόλου του Μπέου σε ένα ματς που όλως τυχαίως πέρσι οδήγησε σε σχετική έρευνα ως ύποπτο για χειραγώγηση. Και φέτος ο Κλάτενμπεργκ έβαλε ξένο διαιτητή να το σφυρίξει, ναι το Βόλος-Λαμία!

Περιμένοντας με αγωνία το μεγάλο ματς του Βόλου αναμένουμε να δούμε και στο που θα κάτσει τελικά η… μπίλια των αποδόσεων.

https://www.to10.gr/