Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει το δικαίωμα (με βάση το νόμο) να είναι υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΟΚ. Όμως δεν πρόκειται να μείνει ανενεργός κι αυτό αποδείχτηκε πριν από λίγο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έδωσε το χρίσμα στον Άγγελο Παπανικολάου. Παράγοντα του Μεσολογγίου, γιατρό και αξιόλογη προσωπικότητα. Είναι 40 ετών κι εκφράζει τη νέα γενιά παραγόντων ενόψει των εκλογών που αναμένεται να γίνουν στις 28 Μαρτίου. Το θέμα είναι κατά πόσο θα μπορέσει σε αυτό το διάστημα να καλύψει το χάντικαπ από τους δύο άλλους υποψηφίους. Και ειδικά τον Βαγγέλη Λιόλιο ο οποίος μέρα με τη μέρα ενισχύεται όλο και περισσότερο και τουλάχιστον αυτή τη στιγμή φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί.

Κάπως έτσι λοιπόν με την  ενεργοποίηση του Άγγελου Παπανικολάου γίνονται τρεις οι υποψήφιοι πρόεδροι, μετά τον Βαγγέλη Λιόλιο και τον Παναγιώτη Φασούλα. Παράλληλα, στο πλευρό του υποψηφίου προέδρου αναμένεται να βρίσκονται τόσο ο Μπάνε Πρέλεβιτς όσο και ο Δημήτρης Παπανικολάου. Με τον Πρέλεβιτς υπήρξε μια επαφή προ ημερών.

Σε ό,τι αφορά στον Δημήτρη Παπανικολάου, έχει μεγάλο ενδιαφέρον η υπόθεση. Κι αυτό διότι δεν είναι και τόσο μακρινή η ημερομηνία που είχε ταχθεί ανοιχτά κι επίσημα υπέρ του Βαγγέλη Λιόλιου. Και με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, θα βρίσκεται στο πλευρό άλλου υποψηφίου προέδρου.

Επίσης μέσα στον πυρήνα της κίνησης που έχει την… ευλογία του Βασιλακόπουλου, βρίσκεται και ο Μιχάλης Βακαλόπουλος με τον οποίο υπήρξε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Σπάρτης αλλά και ειδικός γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Για να δούμε λοιπόν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αν και σε μια πρώτη ανάγνωση η παρουσία τρίτου πόλου στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ περισσότερο ανησυχούν την κίνηση του Παναγιώτη Φασούλα συγκριτικά με του Βαγγέλη Λιόλιου. Κι όπως προαναφέραμε μέσα στο επόμενο δίμηνο πολλά μπορούν να συμβούν κι απομένει να φανεί αν είναι ικανό διάστημα ώστε να αλλάξουν οι ισορροπίες. Αυτη τη στιγμή ο Πατρινός παράγοντας φέρεται να έχει περισσότερα σωματεία με το μέρος του. Ενώ αποτελεί… κλειδί και η στάση που θα κρατήσει τελικά ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος.

Ο νέος συνδυασμός αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη (27/1) ή την Πέμπτη (28/1) όταν και θα πάρει επίσημη μορφή η τρίτη υποψηφιότητα.

https://www.sportime.gr/