Παναιτωλικός και Ατρόμητος ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους και είχαν την ευκαιρία να την κατακτήσουν, αλλά έμειναν στο 1-1.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με υπέροχο γκολ του Μουνίθ, ο Παναιτωλικός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Έλντερ Μπαρμπόσα, αλλά μέχρι εκεί.

Οι Περιστεριώτες μάλιστα, αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα, ωστόσο άντεξαν στην πίεση και πήραν τον βαθμό, ο οποίος βέβαια δεν τους ικανοποιεί.

Πολύ περισσότερο τους Αγρινιώτες που για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς πήραν μόνο τον βαθμό, μένοντας χωρίς τρίποντο για πέμπτο σερί ματς στη Super League.

Το φιλμ του αγώνα

Ναι μεν ο Αγρινιώτες ήθελαν να μπουν πιο δυνατά στο ματς, αλλά ο Ατρόμητος είχε τις πρώτες τελικές. Αρχικά με τον Αγκάγιεφ, στην συνέχεια με τον Μάτιτς.

Ο Μάζουρεκ απείλησε από μακριά στο 10′ με τον Μανδά να μπλοκάρει. Ο Γκάλο δοκίμασε το πόδι του, χωρίς να βρει εστία. Στο 28′ ο Μανδάς μπλόκαρε το σουτ του Τσότσαλιτς.

Προσεκτικές οι δύο ομάδες, δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες μέχρι το φινάλε. Στο 42′, ο Ντίας προσπάθησε να μπει περιοχή, έπειτα από ωραία μπαλιά του Μάζουρεκ, το φάουλ από τον Γούτα. Έγινε τσεκ μέσω VAR για πέναλτι, εκτός περιοχής το φάουλ.

Ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί στις αρχές της επανάληψης. Ο Μουνίθ έκανε το μακρινό σουτ, αφού αρχικά επιχείρησε μία σέντρα, και νίκησε τον Κνετ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Καταπληκτικό γκολ από τον Ισπανό χαφ.

Ο οποίος, όμως, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 65′ για φάουλ στον Αρσούρα και αποβλήθηκε.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναιτωλικός πίεσε ασφυκτικά.

Στο 72′, σέντρα του Αριγίμπι, ο Μπαρμπόσα σε πρώτο χρόνο δεν κατάφερε να σουτάρει, στη συνέχεια η προσπάθεια του Αρσούρα ήταν άστοχη.

Και στο 78′ ο Αριγίμπι έπεσε στη μεγάλη περιοχή από μαρκάρισμα του Γκαλβάο. Τρία λεπτά μετά ο Καραντώνης μέσω VAR είδε την παράβαση και ο Έλντερ Μπαρμπόσα έφερε το ματς στα ίσια.

Άστοχο σουτ του Μεντόσα στο 86′. Απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Γκαλβάο στις καθυστερήσεις.

 Η κάρτα του αγώνα

ΓΚΟΛ: 54′ Μουνίθ, 82′ Μπαρμπόσα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 42′ Γούτας, 50′ Μουνίθ, 76′ Αρσούρα, 81′ Γκαλβάο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 65′ Μουνίθ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Κωνσταντόπουλος (73′ Μεντόσα), Τσότσαλιτς, Περέιρα (89΄Λιάβας), Τζανακάκης (89′ Ντάλσιο), Ταχάρ, Αρζούρα, Μάζουρεκ (62′ Αζάντι), Μπαρμπόσα, Ντίας, Αριγίμπι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Τομάσεβιτς (76′ Γκαλβάο), Στρούγγης, Σάλομον, Γκάλο (90′ Ούμπιδες), Χαρίσης (76′ Νάτσος), Μουνίθ, Μάτιτς (64′ Εντομβόνγι), Αγκάγιεφ (64′ Ραμπέγιο).