Η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2020-21 απέναντι στον Παναιτωλικό (31.01, 17:15) ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Νέα Μεσημβρία, με το τεχνικό επιτελείο να επιλέγει τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις ταχύτητας κι αντίδρασης, rondo, ενώ στη συνέχεια η έμφαση δόθηκε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα.Ο Χοσέ Κρέσπο δεν ήταν 100% έτοιμος μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με την ΑΕΚ και τον άφησε εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ εκτός είναι κι ο Σίντζι Καγκάβα για τον οποίο έχει εκπονηθεί ειδικό πρόγραμμα επανένταξης στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Περέιρα , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ .