Μόλις λίγους μήνες άντεξε στην Αλ Φουτζέιρα ο Φάρλεϊ Ρόσα. Τον Αύγουστο πήγε, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πρόσφατα αποχώρησε. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε 13 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ.

Εξαιρετική περίπτωση για πολλές ελληνικές ομάδες θα ήταν ο Φάρλεϊ Ρόσα και από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος, δύο ψάχτηκαν. Απόλλων Σμύρνης και Παναιτωλικός έκαναν από ένα… τηλέφωνο. Σε πρώτη φάση, πάντως, ο 27χρονος φαίνεται πως κάτι άλλο έχει στο μυαλό του.

Κρούσεις υπήρξαν και από την Κύπρο. Έχει περάσει, άλλωστε, και από εκεί έχοντας αγωνιστεί στην ΑΕΚ Λάρνακας. Στα μέρη μας υπενθυμίζεται πως τον έφερε ο Παναιτωλικός και στο δεύτερο πέρασμά του ο Ατρόμητος. Στο περσινό δεύτερο μισό της σεζόν ήταν στο Αγρίνιο και βοήθησε ώστε να σωθεί η ομάδα. Στη συνέχεια είχε αρκετές προτάσεις, μία εξ αυτών από τη Χαποέλ Μπερ Σεβά. Τα χρήματα που του έδιναν στο Ισραήλ μόνο λίγα δεν ήταν, αλλά στα ΗΑΕ βρήκε ακόμα περισσότερο.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι στη Χάποελ Μπερ Σεβά δεν τους έχει… περάσει και γι’ αυτό επέστρεψαν τώρα με νέα πρόταση. Πολύ σύντομα αναμένεται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις ο Ρόσα για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.