Στον «Αγιαξ της Ηπείρου» εξέτασαν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχουν στο αυριανό ματς, όμως αυτή η εξέλιξη θα έφερνε για την ομάδα ορατό τον κίνδυνο του υποβιβασμού

Στα  «σχοινιά» βρίσκονται όλοι στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, με αφορμή τον ορισμό του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο. Στον «Αγιαξ της Ηπείρου» πνέουν τα μένεα κατά της ομοσπονδίας και ο Γιώργος Χριστοβασίλης σε ορισμένες τοποθετήσεις του άφησε πρόσφατα ανοικτό το ενδεχόμενο να μην κατέβει η ομάδα στο ματς.
Ομως είναι τόσο βαριές οι ποινές που θα της επιβληθούν εάν το πράξει, που στους «Ζωσιμάδες»  αποφάσισαν να μην προχωρήσουν  στην υλοποίηση της παραπάνω σκέψης. Η οποία πάντως έπεσε σοβαρά στα τραπέζι αλλά επειδή προβλέπει αφαίρεση 5 βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα και ισάριθμων από το επόμενο και αν συμβεί αυτό ο ΠΑΣ θα μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού, αυτόματα «κάηκε». Ξέχωρα από το «τσουχτερό» πρόστιμο  που  «φλερτάρει» με τις 200.000 ευρώ.
Κατά μία πηγή εάν στα Γιάννινα είχαν παραπάνω πόντους στο τρέχων, δεν αποκλείεται τελικά να μην κατέβαιναν στο αυριανό (18/2) παιχνίδι. Τόσο ενοχλημένοι είναι.
https://www.gazzetta.gr/