Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Τσιγγάρας.

Ο μέσος του Παναιτωλικού μίλησε για το ματς με τον Άρη και τον αδερφό του, Χάρη. Επίσης αναφέρθηκε και στην επίμαχη φάση με τον Μπρούνο Γκάμα, λέγοντας πως υπήρξε μία επαφή αλλά δεν ήταν πέναλτι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Τσιγγάρας:

Για την οικογένειά του: «Είναι όλοι περήφανοι στην οικογένεια για μας. Συζητάμε με τον Χάρη για το τι μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα και έχουμε και τον ξάδερφο μας που είχε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Παίζαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ήμασταν πολύ καλά στημένοι αμυντικά και γι αυτό ίσως ο Άρης δεν βρήκε χώρο για να κάνει ευκαιρίες. Και με τον ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα δεν λέει την αλήθεια γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο τα χάσαμε, αυτό μας προβλημάτισε και με τον Άρη προσπαθήσαμε να κάνουμε δυο καλά ημίχρονα».

Για τον Μήτρογλου: «Είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μεσοεπιθετικά ο Άρης έχει εξαιρετικούς παίκτες, είναι όλοι ένας κι ένας».

Μια σύγκριση ΠΑΟΚ και Άρη: «Και οι δυο είναι πάρα πολύ καλές ομάδες, δεν μπορώ να πω ποιος είναι καλύτερος. Νομίζω είναι ισοδύναμες ομάδες και αυτό φαίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Ο ΠΑΟΚ είναι σφιχτός μεσοαμυντικά και επιθετικά οι Τζόλης, Ζίβκοβιτς μπορούν να κάνουν ζημιά. Αλλά ο Άρης φαίνεται να έχει καλύτερη χημεία».

Για τον αδερφό του, τον Χάρη: «Έχει αγώνα σήμερα, του έστειλα ευχές για να κερδίσει. Αυτό που του λέω είναι «δουλειά». Βρίσκεται σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και για να ξεχωρίσει πρέπει να δουλεύει. Αν είναι αγαπημένο παιδί του Γκαρσία, κάτι έχει κάνει καλά. Έχει δουλέψει, βγάζει αυτά που πρέπει στο γήπεδο. Όταν βρίσκεσαι σε μια μεγάλη ομάδα αντιμετωπίζεις μεγάλους παίκτες και είσαι και πιο μικρός, πρέπει να δώσεις το 200% για να διεκδικήσεις θέση».

Για τη φάση με τον Γκάμα: «Υπήρξε μια επαφή αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να δώσεις πέναλτι. Απλά τον ακουμπάω ίσα-ίσα. Δεν τον έσπρωξα. Την ώρα που περνάει την μπάλα και είμαστε δίπλα-δίπλα, έχουμε μία επαφή».