Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού Warriors-Θύρα 6, με ανάρτησή τους στην σελίδα στο facebοok , ζητούν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να πάρουν το “τρίποντο”.
Αναλυτικά η ανάρτηση
«Τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η ομάδα μας δοκιμάζεται στη Λάρισα με τη νίκη να είναι επιτακτική.
Τα λόγια είναι φτωχά για να επισημάνουμε τη σπουδαιότητα του αγώνα γι’ αυτό και θα αναφερθούμε στο σημαντικότερο λόγο, πέρα από την παραμονή, για τον οποίο η ομάδα μας πρέπει να επιστρέψει με το τρίποντο.
Την Κυριακή ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ βρίσκει απέναντι του όχι μόνο έναν υπερασπιστή τεράτων, αλλά και έναν «άνθρωπο» που έχει σπιλώσει ουκ ολίγες φορές το όνομα του Συλλόγου με ανακοινώσεις λάσπης, οι οποίες δυστυχώς είναι αναπάντητες μέχρι σήμερα. Καλούμε τους παίκτες να κάνουν το χρέος τους, πρώτα για να κρατήσουν την ομάδα στη Α’ Εθνική αλλά και για να δώσουν μια απάντηση στο χορτάρι για όλα τα αισχρά που έχει δηλώσει ο «γνωστός ποινικολόγος» με στόχο την ομάδα μας.
Κάντε τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ να γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης του, αν δεν είναι ήδη. Θυμηθείτε ότι έχετε μια ολόκληρη πόλη από πίσω σας. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!
Υ.Γ: Να ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους άτυχους ποδοσφαιριστές μας, Γιώργο Λιάβα και Μανώλη Τζανακάκη, και να γυρίσουν γρήγορα στη δράση.
ΠΑΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ!»