Μπορεί κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Παναιτωλικός να πήρε μία μεγάλη νίκη, αλλά λίγες μέρες μετά προσγειώθηκε στην πραγματικότητα με την ήττα επί της ΑΕΛ.

Όποιος είχε δει, άλλωστε, το ματς με τους «πράσινους» είχε συνειδητοποιήσει ότι το αποτέλεσμα ήταν συγκυριακό. Αυτή τη ρέντα που είχε τότε ο Παναιτωλικός, δεν την είχε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Μέτριο ματς, λίγες φάσεις και ένα γκολ που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.

Στις δηλώσεις του ο Τραϊανός Δέλλας είπε επ’ αυτού ότι «το παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια. Από λάθος του τερματοφύλακά μας δεχθήκαμε γκολ από το πουθενά». Πολλοί ήταν εκείνοι που ερμήνευσαν αυτή τη δήλωση ως άδειασμα προς τον Νίκο Μελίσσα και ενδεχομένως όχι άδικα. Δεν είναι σύνηθες να βγάζει στη σέντρα έναν παίκτη ο προπονητής του και ειδικά όταν αυτός ο παίκτης έχει χαρίσει μόλις έξι μέρες πριν με εντυπωσιακή εμφάνιση τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Unfair από τον 45χρονο τεχνικό, το οποίο δεν έμεινε ασχολίαστο εντός των τειχών.

Οι ισορροπίες στα αποδυτήρια είναι λεπτές παντού και υπάρχουν λεπτομέρειες που γέρνουν την πλάστιγγα προς τη μία ή την άλλη πλευρά. Και με διάφορους χειρισμούς του ο Δέλλας δεν έχει καταφέρει να πείσει αρκετούς από τότε που γύρισε και να τους κάνει να πιστέψουν σε εκείνον.

https://www.sportime.gr/