Αυλαία το βράδυ της Κυριακής (14/3) για τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1. Έπεται όμως και συνεχεία, αφού η προκήρυξη προβλεπει play off για τις θέσεις 1-6 από τις οποίες θα προκύψει ο πρωταθλητής και play out για τις θέσεις 7-14 για να υποβιβαστεί μία ή ενδεχομένως και δύο ομάδες (έπειτα από μπαράζ), στη Super League 2.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια, την Καθαρά Δευτέρα, 15/3, μετά τον… χαρταετό, θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης η κλήρωση για τα δύο μίνι πρωταθλήματα.

Το πλάνο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime είναι να ξεκινήσουν στο… καπάκι, το Σαββατοκύριακο 13-14/3.
Με τις ημερομηνίες να πιέζουν, λόγω του EURO, το χρονοδιάγραμμα όσον αφορά τα play off είναι οι 10 αγωνιστικές να διεξαχθούν με τρεις εμβόλιμες ενδιάμεσα.

Σύμφωνα πάντα με το πλάνο που θα παρουσιαστεί το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας είναι να διεξαχθούν οι τρεις εμβόλιμες αγωνιστικές την Τετάρτη 21/4, την Τετάρτη 5/5 και την Τετάρτη 12/5 και να πέσει αυλαία το διήμερο 15-16/5.

Τώρα, για τα play out επειδή οι αγωνιστικές είναι τρεις λιγότερες (7 στο συνόλο), οι αναμετρήσεις θα γίνονται μόνο Σάββατο ή Κυριακή, επίσης αρχής γενομένης από το επόμενο. Με δεδομενο οτι τέλος Μαρτίου υπάρχουν προκριματικά Εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο και στις 2/5 είναι Πάσχα, τa play out θα ολοκληρωθούν στις 16 Μαϊου.

Η  κλήρωση, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από την Super League, θα γίνει ηλεκτρονικά. Για τα Play Οff θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 (15/3) και για τα Play Οut θα πραγματοποιηθεί στις 19:15 (15/3).