Υπάρχει θέμα Δέλλα στον Παναιτωλικό ;;  Προφανώς αυτό το γνωρίζουν μόνο ο Φώτης Κωστούλας και οι στενοί συνεργάτες του. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η απογοητευτική εικόνα με την Λαμία, η μια ακόμη κακή εμφάνιση, έχουν φέρει τον Τραϊανό Δέλλα  σε δύσκολη θέση. Ίσως δυσκολότερη από κάθε άλλη φορά. Άρα όλα είναι πιθανά σε ένα διάστημα που οι Αγρινιώτες δείχνουν να μην «πατάνε» καλά στον αγωνιστικό χώρο., και φυσικά σε μια καθοριστική στιγμή του πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός παρουσιάζεται άνευρος , ευάλωτος , χωρίς ιδέες στο παιχνίδι του. Και όλα αυτά είναι ευθύνη του προπονητή και των συνεργατών του.

Η βαριά εντός έδρας με την Λαμία στην πρώτη αγωνιστική των πλέι-άουτ δεν άρεσε στους φίλους της ομάδας. Σίγουρα η χρονιά δεν έχει χαθεί, αλλά αν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στον πάγκο της ομάδας, στις 15 Μάϊου θα έχουμε πολύ κλάμα…

Η άσχημη απόδοση της ομάδας σε ένα ακόμη ματς, έχει ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα σενάρια περί αντικατάστασης του προπονητή.

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και χρειάζεται ένα «ηλεκτροσόκ» για να ξεκολλήσει.

Δεν είναι λοιπόν τόσο εύκολη η απόφαση της διοίκησης, αλλά σίγουρα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη λύση για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στην ομάδα του Αγρινίου…

Υ.Γ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…