Ο πολύπειρος αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών Δημήτρης Ζουλιώτης, μιλά για την επανέναρξη των προπονήσεων και την επικείμενη επανεκκίνηση και του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, σχολιάζοντας γενικά την πρωτόγνωρη κατάσταση που επικρατεί και στον αθλητισμό, λόγω του κορονοϊού.

Για τη επανεκκίνηση προπονήσεων και την επικείμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής: ‘Είναι κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο για όλους μας. Στα τόσα χρόνια που είμαι στα γήπεδα, δεν ξέρω, ούτε εγώ, ούτε κανείς νομίζω, να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση. Ψυχολογικά και σωματικά, είναι κάτι πρωτόγνωρο, όπως ανέφερα. Πιστεύω όμως ότι με τη βοήθεια του προπονητή και των συνεργατών του θα ανταπεξέλθουμε σε όλο αυτό, αλλά θα ‘ναι σύντομο το πρωτάθλημα, οπότε ουσιαστικά δεν μπορούμε να πούμε κάτι, είναι η πρώτη φορά που δεν έχω λόγια… Μπαίνουμε σε ένα γήπεδο και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί’.

Για τους στόχους του Ηρακλή Ψαχνών: ‘Μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει η προκήρυξη, οπότε καλό είναι να περιμένουμε και τη νέα προκήρυξη. Σίγουρα πάντως, στόχος της ομάδας πάντα ήταν να πρωταγωνιστεί, δεν το κρύβουμε αυτό. Είναι και η φανέλα της ομάδας τέτοια, και ας ακούγεται αυτό εγωιστικό. Από κει και πέρα θα δούμε τις αγωνιστικές που απομένουν. Ήδη μια ομάδα αποχώρησε (Οπούντιος Μαρτίνου), θα δούμε τι θα γίνει και με τις υπόλοιπες, που λογικά θα συνεχίσουν κανονικά. Η ομάδα θα προσπαθήσει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά’.

Πηγή: eviasports.gr