Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει αύριο την ΑΕΛ και ο κόσμος του βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι παίκτες, προκειμένου να τους τονώσει το ηθικό.

Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, αφού εκατέρωθεν ανταγωνίζονται να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. Αυτή την στιγμή την προτελευταία θέση, επομένως και την δυνατότητα μπαράζ, έχουν οι Αγρινιώτες, με την Λάρισα να βρίσκεται έναν πόντο πίσω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 6:

«ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σήμερα Παρασκευή, παρευρεθήκαμε στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η ομάδα μας λίγο πριν αποχωρήσει με προορισμό τη Λάρισα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί.
Κάναμε σε όλους όσους ήταν παρόντες ξεκάθαρο ότι ο αυριανός αγώνας είναι η τελευταία ευκαιρία να βγάλουν τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ από τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται, λόγω των αποτυχημένων επιλογών της διοίκησης, αλλά και ότι αν δεν τα δώσουν όλα και γυρίσουν χωρίς τη νίκη θα μας βρουν απέναντι τους.
Ο αρχηγός της ομάδας μας διαβεβαίωσε ότι οι παίκτες θα δώσουν το 200% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν το διπλό. Με την κίνησή μας αυτή θέλαμε να ντοπάρουμε ψυχολογικά τους παίκτες μας και να βελτιώσουμε το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ.»