Συνεδριάζει τη Δευτέρα (5/4) η νέα εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ υπό την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη με φόντο τη Γ’ εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα.

Παράταση στην αγωνία, όσον αφορά το πότε θα επανεκκινήσει η Γ’ εθνική και κυρίως τα τοπικά πρωταθλήματα των εκάστωτε ΕΠΣ.

Η αναμενόμενη πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ υπό την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη δεν διεξήχθη σήμερα Παρασκευή (2/4), αλλά μετατέθηκε οριστικά και αμετάκλητα για την Δευτέρα (5/4).

Ο λόγος έχει να κάνει με την ύπαρξη εκκρεμοτήτων αναφορικά με συγκεκριμένες θέσεις της επιτροπής, όσο και με το γεγονός στην ομοσπονδία ήθελαν να γίνει με φυσική παρουσία των μελών για να διασφαλιστεί το μυστικό της ψηφοφορίας.

Η οποία και αφορά τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, του α’ αντιπροέδρου και του ταμία. Η απάντηση της κυβέρνησης ήταν αρνητική και έτσι η συνεδρίαση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Έτσι, το αρχικό πλάνο της ΕΕ της ΕΠΟ να επανεκκινήσει η Γ’ εθνική την Τετάρτη (7/4) με αναβληθέντα ματς δεν μπορεί να καταστεί πραγματοποιήσιμο και εκτός απροόπτου μετατίθεται για την Κυριακή (11/4).

Όσον αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα, η ΕΕ της ΕΠΟ θα πάρει η ίδια απόφαση για το σύνολο των ΕΠΣ και αν θα αρχίσουν ξανά τα πρωταθλήματα από εκεί που τελείωσαν τον περασμένο Νοέμβρη. Δηλαδή, δεν θα αποφασίσει κάθε Ένωση ξεχωριστά για το τι θα πράξει.

Η τάση που επικρατεί είναι να παρθεί μία κεντρική απόφαση για οριστική παύση της σεζόν, ωστόσο προκύπτουν ζητήματα με ανόδους και υποβιβασμούς. Εκεί κάθε Ένωση θα λάβει τις δικές της αποφάσεις.

https://www.sportime.gr/