Καμία απολύτως απόφαση δεν πάρθηκε σήμερα στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για την τύχη των τοπικών πρωταθλημάτων.

Η δυσκολία που παρουσιάζεται λόγω της πανδημίας αναγκάζει τη νεοεκλεγείσα διοίκηση της ΕΠΟ να μην μπορεί να κατασταλάξει όσον αφορά την απόφαση που θα πρέπει να πάρει. Παρότι έγινε κουβέντα για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα δεν πάρθηκε κάποια απόφαση κάτι που αναμένεται να συμβεί στην επόμενη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής.

Ασφαλώς ο χρόνος δεν αποτελεί σύμμαχο των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει σημαντικά ενώ οι περισσότερες ενώσεις της χώρας δεν βρίσκουν τρόπο- ακόμη και μέσω πατεντών- να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα κάτι που οδηγεί στην άμεση λήξη τους.

Πάντως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του soccerlive, οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας έχουν απευθυνθεί στους λοιμωξιολόγους προκειμένου να εξετάσουν το θέμα ωστόσο ακόμη και το πράσινο φως να ανάψει, πράγμα πολύ δύσκολο, θα πρέπει να βρεθούν οι λύσεις εφόσον αποφασιστεί να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα.

Πάντως το θέμα αναμένεται να έχει λήξει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή καθώς ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει οι ενώσεις να ενημερώσουν τις ερασιτεχνικές ομάδες για το τι μέλλει γενέσθαι με τα τοπικά πρωταθλήματα.

https://soccerlive.gr/