Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η ομάδα Κ20 του Πανιωνίου, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 της αντίστοιχης του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι που έγινε στο Emileon, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League. Καζβιρόπουλος, Αντωνακόπουλος και Σταυρόπουλος τα γκολ του Πανιωνίου.

 

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα του Παναιτωλικού. Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο με τον Καζβιρόπουλο μετά από πάσα του Κερασίδη. Οι κυανέρυθροι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τέρμα που σημείωσε ο Αντωνακόπουλος, ενώ ο Σταυρόπουλος με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γκούμα, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καράι, Κωνσταντινόπουλος, Χαντάκιας, Σάαντο, Μαργαρίτης (72’ Ζίγκηρης), Κοντογιάννης Ι., Γιαννιώτης (80’ Μυτιλήνης), Βασιλούδης, Βακράκος (46’ Καββαδίας), Μωραΐτης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Μήτκα, Σταυρόπουλος, Τζαφέρι, Πολυχρονιάδης, Πινιώτης, Γκούμας, Καζβιρόπουλος (53′ Παναγιωτόπουλος), Χελάς (62′ Γκίνης), Κερασίδης (85′ Οικονομίδης), Αντωνακόπουλος.