Σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με την Κ 20 ο Γιάννης Ματζουράκης είδε την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο έμπειρος τεχνικός έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματά του από το υπάρχων υλικό της ομάδας, και στην συνέχεια θα προσπαθήσει να αφομοιώσει την τακτική την οποία θα ήθελε να ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές του, στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Την Τρίτη το απόγευμα έγινε φιλικό παιχνίδι με την Κ20 την οποία και νίκησαν με 2-0. Ο αγώνας περιλάμβανε 2 σαραντάλεπτα. Τα τέρματα σημείωσε ο Κάπελ (23’ και 31’). Στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κυριακίδης (20’ Στεφανάκος), Κούσας, Παπάζογλου, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Ρουμπουλάκου, Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο, Ρουσκουσέδα, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Μαρκόβσκι. Στο β’ οι: Αθανασόπουλος, Κουτρομάνος, Χαντάκιας, Κωνσταντινόπουλος, Μήλιος, Ζαρκάδας, Παπουτσογιαννόπουλος, Πάουλο, Καμαρά, Ρομέρο, Βασιλείου.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Κέβιν και ο Κόρσιενς. Απουσίασαν οι διεθνείς Ουάρντα – Μύγας. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα στο Emileon.