Το φιλμ του αγώνα

 

Α΄ημίχρονο

9΄ ΓΚΟΛ 0-1 Εξαιρετική ενέργεια του Βιγιαφάνιες από τα αριστερά, βγάζει τη σέντρα ακριβείας στον Μαρκόφσκι που δεν δυσκολεύεται από κοντά να την σπρώξει στα δίχτυα.

16΄ΓΚΟΛ 1-1  Αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ από τον Ντιμιτρόφ λίγο έξω από την περιοχή με το αριστερό, νικά τον αδύναμο να αντιδράσει Κυριακίδη.

18′: Σουτ του Μύγα από τη… σέντρα, προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον Τσέναμο, πάνω από την εστία η μπάλα.

25′: Καλή στιγμή για την Ξάνθη. Ερέα και Καπετάνος προσπαθούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα στην περιοχή του Κυριακίδη ανταλλάσοντας μπαλιές, μαζεύει τελικά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

28′: Μακρινό σουτ του Λουσέρο, πολύ άουτ.

45′: Σουτ του Πάουλο από τα δεξιά, μαζεύει χωρίς πρόβλημα ο Τσέναμο.

Β΄ημίχρονο

48′:  Ακυρώνεται κανονικό γκολ του Παναιτωλικού. Συγκεκριμένα ο Μαρκόφσκι στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώνεται λανθασμένα  ως οφσάιντ. Καλύπτονταν ο άσος του Παναιτωλικού όταν του έρχεται η μπάλα….

55′: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάουλο, λίγο πάνω από τα δοκάρια.

71΄ΓΚΟΛ 2-1 Πανέμορφο γκολ για τους Ακρίτες, που εκτελεί απευθείας φάουλ από μακριά, με το ευθύβολο σουτ και με τη βοήθεια του αέρα να καταλήγει στα δίχτυα του Κυριακίδη.

78΄ Αποβάλλεται…. .αδικαιολογήτως  με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη)ο Βιγιαφάνιες

89′: Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Ο Κούσας κάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μπέρτος διώχνει

90’+1: ΠΕΝΑΛΤΙ για την Ξάνθη. Ο Ρουσκουγιέδα ανατρέπει από πίσω τον Ερέα.

ΓΚΟΛ 3-1 Ο Ερέα αναλαμβάνει την εκτέλεση και ευστοχεί.

Διαιτητής ήταν ο Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), με βοηθούς τους Γεώργιο Γεωργιάδη (Κοζάνης) και Στυλιανό Τσολάκη (Αθηνών), ενώ τέταρτος ήταν ο Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών).

Κίτρινες: 69’ Γουάλας – 65’, 78’ Βιγιαφάνιες, 83’ Μάκος, 90’ Μύγας

Κόκκινη: 78΄Βιγιαφάνιες (2η κίτρινη)

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Φλίσκας, Φάρκας, Γουάλας, Παπαστεριανός, Λουσέρο (65’ Κρίστοφερ), Σολτάνι, Ερέα, Ντιμιτρόφ (58’ Νιέτο), Καπετάνος (86’ Ράνος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Παπαζόγλου, Κούσας, Κέβιν, Κουτρομάνος (84’ Βασιλείου), Μάκος, Πάουλο, Βιγιαφάνιες, Κάπελ (73’ Ρουσκουγιέδα), Μαρκόφσκι.