Σε ένα χορταστικό ματς, η Κ15 του ΠΑΟΚ επικράτησε 6-3 του Παναιτωλικού, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο – από το οποίο, ωστόσο, δεν έλειψαν τα λάθη – και επιτυγχάνοντας υπέροχα γκολ, τα τρία από τα οποία ο Βρακάς.

Το σκορ για την ομάδα των Αλέξη Αλεξιάδη και Γιάννη Αμπατζίδη άνοιξε στο 10′ ο Μουτζούρης με κεφαλιά, συνέχισε στο 15′ ο Πουρναράς με πλασέ εντός της περιοχής και ο Βρακάς στο 20′ έκανε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 35′ με τον Παναγιωτίδη και στο 40′ έφτασαν στο  3-2 εξαιτίας λανθασμένης εκτίμησης και αυτογκόλ του Μπούμπα.

Η αντεπίθεση του Παναιτωλικού, ωστόσο, σταμάτησε εκεί. Στο 45΄ο Γεωργιάδης πήρε την πάσα από τον Βρακά και πλάσαρε για το 4-2, στο 55′ ο Βρακάς εκτέλεσε φάουλ από τα 35 μέτρα βρίσκοντας δίχτυα για το 5-2 και τέλος, στο 60΄ο Τάχατος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βρακάς για το 6-2. Ο Παναιτωλικός μείωσε στις καθυστερήσεις για το 6-3, με τον Ματζάνα.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Πουρναράς, Βουτσάς, Μούμπας (55′ Θεδωρίδης), Μπαταλαμάς Αν. (40′ Γεωργιάδης), Ξιφιλίνος, Μαχαιρίδης (50′ Καλφούτζος), Μουτζούρης, Βρακάς, Παπαδόπουλος (40′ Κόνιος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Τσακανίκας, Χοχτούλας, Μελιάδης, Βασιλείου (70’ Κωνσταντόπουλος), Λιάβας (70’ Ποσονίδης), Ράπτης, Μαντζανάς, Τσουκαλάς (55’ Σκόνδρας), Παναγιωτίδης (67’ Μπελεβώνης), Κούστας (51’ Καρανταλής).