Η ΑΕΚ θέλει Βιγιαφάνιες

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ημερήσιας αθλητικής εφημερίδας <sportday> Η ΑΕΚ θέλει τον Αργεντινό επιθετικό του Παναιτωλικού Λούκας Βιγιαφάνιες.

Στην Ένωση έχουν τσεκάρει αρκετές φορές τον 24χρονο Αργεντινό ακραίο μεσοεπιθετικό, με τελευταία το ματς της περασμένης Δευτέρας απέναντι στον Ατρόμητο.

Το συμβόλαιο του Βιγιαφάνες λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από την 1η Γενάρη μπορεί να συζητήσει επίσημα για το μέλλον του. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως η ΑΕΚ σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δίνεται και αν ο Παναιτωλικός αξιώσει ένα μικρό ποσό (από το να τον χάσει ως ελεύθερο 6 μήνες μετά), τότε δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κίνηση για την απόκτησή του. Βεβαίως, όπως κάθε Αργεντινός, έτσι και ο 24χρονος άσος, έχει κάποια διαδικαστικά θέματα με τα δικαιώματα του, που μέρος τους κατέχει η πρώην ομάδα του στην Αργεντινή και εταιρία μάνατζερ, όμως στην ΑΕΚ έχουν εξετάσει ακριβώς το τι συμβαίνει με την περίπτωσή του και δεν θεωρούν ότι θα υπάρξει κάποιο εμπόδιο. Αν η ΑΕΚ αποφασίσει να προχωρήσει για την μεταγραφή του Βιγιαφάνες εκτιμάται πως θα μπορέσει να τον κάνει δικό της και αν το επιδιώξει μπορεί να τα καταφέρει και από τον Ιανουάριο αν ο Παναιτωλικός δείξει διάθεση διαπραγμάτευσης.