Με γκολ των Ανδρούτσου, Πλέγα και Μανθάτη η ομάδα Νέων Κ20 του Ολυμπιακού κατάφερε και καθάρισε την υπόθεση νίκη μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο, απέναντί στην αντίστοιχη του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι που έγινε στο Ρέντη, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες και συνεχίζει να είναι αήττητος στη διοργάνωση αφού μετά από 11 αγώνες έχει 9 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα σκόραρε στην πρώτη φάση του αγώνα και έως το 10′ είχε πετύχει 3 γκολ τα οποία της έδωσαν και τη νίκη. Στο 1′ μετά από ωραία συνδυασμό του Μανώλη Σάλιακα με τον Θανάση Ανδρούτσο μέσα στην περιοχή ο τελευταίος παραβιάζει την αντίπαλη εστία “γράφοντας” το 1-0.

Στο 8′ ο Κώστας Πλέγας μ’ ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διπλασιάζει τα τέρματα του Ολυμπιακού ενώ στο 10′ ο Γιώργος Μανθάτης μέσα από την περιοχή με σουτ διαμορφώνει το τελικό 3-0. Ο Ολυμπιακός “έφτιαξε” πολλές ακόμη φάσεις για γκολ και ειδικά στο πρώτο ημίωρο του αγώνα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και… έκρυψε τη μπάλα.

Ο Παναιτωλικός δεν απείλησε παρά μόνο στο 33′ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας είπε μετά από τον αγώνα: “Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας με στόχο να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα αλλά και να βελτιώσουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι όλους τους ποδοσφαιριστές”.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας (57΄ Χρήστου), Νικολάου (80′ Φουάσης), Βατουσιάδης, Τόλι, Ρέτσος, Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Λάτσι, Τσιμίκας (46΄Τζουμάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Μυτιλήνης, Ζιγκήρης, Μιχάι, Σάντος, Κοντογιάννης, Βακράκος, Μαργαρίτης (81′ Κοντογιάννης Γ), Μωραϊτης, Βασιλούδης (76′ Πριόνας), Γιαννιώτης.