Από 26 διαιτητές αποτελείται ο νέος πίνακας της ΚΕΔ για το πρωτάθλημα της Super League. Έξι θα σφυρίξουν για πρώτη φορά στην κορυφαία κατηγορία, ενώ ένας επιστρέφει. Οι Αριστείδης Βάτσιος, Δημήτρης Καραντώνης, Θανάσης Τζήλος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Κοτζιένης και Ανανίας Φωτιάδης είναι τα νέα πρόσωπα που επιλέχθηκαν να σφυρίζουν αγώνες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής κατηγορίας, ενώ ο Σπύρος Σελίμος αυτός που επανέρχεται.

Τον Θανάση Τζήλο τον είδαμε στην Ξάνθη. Γκολ καθαρό του Μαρκόφσκι ακύρωσε. Τον Σελίμο στην Λιβαδειά. Ανύπαρκτο πέναλτι έδωσε στους γηπεδούχους για να ισοφαρίσουν.  Σήμερα γευτήκαμε ….. τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Νέο φυντάνι που λένε και στο χωριό μου.

Τι είδε ο ρέφερι από την Μακεδονία;; Στο 9΄μακρινό σουτ του Ουάρντα. Στο 18΄σουτ του Ρουσκοσέδα  από καλή θέση, στο 28΄σουτ από τον Κέβιν, στο 33΄σέντρα του Κέβιν ο Βασιλείου πήγε για κεφαλιά αλλά (μάλλον και αυτό δεν το είδε!!), στο 36΄κεφαλιά του Χαντάκια…..

Όλα αυτά που ανέφερα. Τα είδε και τρόμαξε. Και είπε μέσα του… λεςςςςς!!!

Μετά άρχισε να μην βλέπει . Να μην βλέπει το σπρώξιμο του Ιντέγιε στον Χαντάκια. Να μην βλέπει το Ιντέγιε να πέφτει με δύναμη πάνω στον Κυριακίδη….

Το έργο λοιπόν το έχουμε ξαναδεί άπειρες φορές τα τελευταία χρόνια. Με τους ίδιους μάλιστα πρωταγωνιστές, το ίδιο… μαύρο σύννεφο, που  έχει γίνει τώρα μπορντό, και  έχει οικειοποιηθεί στο χώρο και τον έχει κάνει νεφελώδη και ομιχλώδη…. Τζήλος,  Παπαδόπουλος, και οι υπόλοιποι να ακολουθούν..

Αυτοί οι κύριοι που ανέφερα ποιο πάνω γελοιοποίησαν τους κανόνες του αθλήματος, και έκαναν μια πόλη, έναν νομό να τους μισήσει!!!

Υ.Γ. Μάλλον την κόκκινη την πήρε ο Καμπιάσο… όπως δείχνει και η φωτογραφία. Αυτό είδαμε εμείς, γιατί τελικά στο γήπεδο σήμερα δεν είδε κανείς τίποτα!!!