Δίχως την συμπαράσταση των φιλάθλων του θα αγωνιστεί ο Ηρακλής στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής αποδέχτηκε την εισήγηση της Αστυνομίας και άναψε «κοκκινο» στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων των «κυανολέυκων» στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι ο κυριακάτικος αγώνας (20/12, 17:15) στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, θα διεξαχθεί με την παρουσία μόνο των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας, καθώς ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής άναψε “κόκκινο” στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ηρακλή, δεχόμενος την αρνητική εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, η οποία επικαλούνταν σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Να σημειωθεί, ότι παρά το αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής για παρουσία μεμονωμένων φίλων της ομάδας (με χορήγηση κερκίδας και εκδοτηρίου), δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση τόσο από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, όσο και από την πλευρά της Αστυνομίας.

Έτσι, το “παρών” στο γήπεδο του Αγρινίου, θα δώσουν μόνο τα μέλη της Διοίκησης της ομάδας μας, όσο και κάποιοι προσκεκλημένοι».