Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κυριακίδης και μίλησε για το ερχόμενο ματς με τον Ηρακλή, τον αποκλεισμό από το κύπελλο και σχολίασε την πορεία της ομάδας του στον πρώτο γύρο.

 

Για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή δήλωσε: Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, πιο σημαντικό από ότι είναι για τον Ηρακλή. Είναι η πιο κρίσιμη αναμέτρηση του πρώτου γύρου για την ομάδα μου.

 

Για τον πρώτο γύρο που έκανε ο Παναιτωλικός, ανέφερε: Χάσαμε αρκετούς βαθμούς ειδικά στην έδρα μας, με «μικρότερες» ομάδες από εμάς. Σίγουρα περιμέναμε να έχουμε έναν καλύτερο πρώτο γύρο, αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό και προχωράμε.

 

Για ποιο λόγο θεωρεί πως για τον Ηρακλή δεν είναι τόσο σημαντική η αναμέτρηση, δήλωσε: Αυτό το λέω βάσει του γεγονότος πως είμαστε γηπεδούχοι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε βαθμούς, πρέπει ο πρώτος γύρος να τελειώσει θετικά για εμάς.

 

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή, είπε: Ο Ηρακλής είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία διαθέτει πάθος τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση, πάθος και δύναμη από την πλευρά μας. Αυτοί είναι και οι παράγοντες στους οποίους πιστεύω πως θα κριθεί η αναμέτρηση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, διότι ο Ηρακλής είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα.

 

Για το γεγονός πως ο Παναιτωλικός δεν έχει ισορροπία σαν ομάδα: Σαφώς και υπάρχουν διακυμάνσεις στην ομάδα. Νομίζω πως μετά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, έχουμε δείξει μια σταθερότητα σαν ομάδα. Έχουμε «σφίξει» σε όλες τις γραμμές. Όμως σίγουρα στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος  για ένα αποτέλεσμα. Θεωρώ δύσκολο πάντως να ξαναδεχθούμε πέντε γκολ (Καλλονή, Πανιώνιο). Είμαστε βέβαια απρόβλεπτη ομάδα. Εύχομαι πάντως την Κυριακή να βρεθούμε όλοι μας σε καλή μέρα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τον πρώτο γύρο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

 

Για τον αποκλεισμό από το κύπελλο, ανέφερε: Το κύπελλο δεν είναι ο πρώτος στόχος μας, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία καθώς έπρεπε να είχαμε έναν πολύ καλύτερο συντελεστή. Αν περνούσαμε στην επόμενη φάση, σίγουρα αυτό θα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και για την ομάδα αλλά και για ποδοσφαιριστές που θα έπαιρναν ευκαιρίες. Είμαστε στεναχωρημένοι, όμως κοιτάμε παρακάτω.