Και τώρα Παναθηναϊκός. Ο αγώνας της Δευτέρας  του Παναιτωλικού κρύβει πολλές δυσκολίες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους  γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς , με αντίπαλο μια κορυφαία ομάδα της Σούπερ Λίγκας.  Εκείνο που νοιάζει τον προπονητή του Παναιτωλικού , αυτό  πρέπει να είναι πως η ομάδα  να παίξει καλά. Να έχει ρυθμό και σοβαρότητα. Να μην υπάρξουν <νεκρά διαστήματα>.

Από την άλλη μεριά ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα που θα καθίσει να συγχωρήσει λάθη και ολιγωρίες. Το διαπιστώσατε εξάλλου άπαντες αυτό στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων που έγινε στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός καλείται να έχει ρυθμό, αυτοσυγκέντρωση , και σωστή κάλυψη των χώρων. Προσεκτικές κινήσεις και όχι επιπολαιότητες.

Αν καταφέρουν οι  Αγρινιώτες να φέρουν το ματς στα μέτρα τους και να ελέγξουν το ρυθμό, τότε αυτόματα αυξάνουν και τις πιθανότητές τους για θετικό αποτέλεσμα.  Οι ποδοσφαιριστές του Ματζουράκη  πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι, να αποφύγουν τα αβίαστα λάθη, να έχουν καλές επιστροφές και αλληλοκαλύψεις και παράλληλα να βγαίνουν πρώτοι στη μπάλα και να παίξουν με δύναμη και τσαμπουκά, ώστε να πάρουν τον  <<αέρα>> των αντιπάλων τους. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, θέλουμε να πιστεύουμε πως έχει μελετηθεί καλά ο Παναθηναϊκός. Μεγάλο πλεονέκτημα για τον Παναιτωλικό επίσης είναι ότι ο αγώνας γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Με αρκετές απουσίες στην Λεωφόρο

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  το  πρωί, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι πρωταθλήματος . Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν υπολογίζει στους Ρουσκουσέδα, Ντάνι και Ντιέγκο Μπεχαράνο, Κόρσιενς, Παπουτσογιαννόπουλο. Όσο αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας δεν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον προηγούμενο ματς με τον Ηρακλή.

Κυριακίδης, Μύγας ,  Κέβιν, Κούσας,  Παπάζογλου,  Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Βιγιαφάνιες, Ουάρντα, Κάπελ., είναι οι επικρατέστεροι.

Γ.Τ.