Θα μπορούσε να είναι από τα παιχνίδια που θα έλεγε κάποιος ότι μια ομάδα αδικείται από το σκορ. Και μιλάμε για την Φλόγα. Πράγματι είχε της φάσεις , είχε της ευκαιρίες για την νίκη , ήταν η ομάδα που είχε την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά όταν δεν μπορείς να στείλεις την μπάλα με ευκολία στα δίχτυα σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, τότε αυτή σε τιμωρεί.

Ο αγώνας ξεκίνησε με της καλύτερες προϋποθέσεις για τους πρωτοπόρους στην βαθμολογία. Μόλις στο 2΄ο Βασιλόγιαννης άνοιξε το σκορ για την Φλόγα. Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Εντούτοις οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή δημιούργησαν ευκαιρίες , είχαν δοκάρι στο 38΄με εκτέλεση φάουλ από τον Νάκο, και μια κλασική ευκαιρία με τον Ξευγένη στο 85΄..

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Φλόγα θα ήταν η νικήτρια ήρθε ουσιαστικά στην τελευταία φάση του αγώνα το λάθος της άμυνας που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Ε. Καλοκαίρης , και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στυλιαράς με βοηθούς τους  Καλύβα και Ροδάτο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Χρήστος Βασιλείου)

Καραγκούνης, Τραγουλιάς, Αντωνόπουλος, Ζαχαράκης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Νταλαπέρας (70΄Ξευγένης), Ντζιμάνης, Κόκκαλης (60΄Φραγκούλης), Νάκος, Βασιλόγιαννης (82΄Σαγάνας)

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Γιώργος Ζήκος)

Μπούτιβας, Αυφαντής, Μπαμπάτσικος, Βαρβάτος, Ν. Καλοκαίρης, Ε Καλοκάιρης, Ρουσογιάννης, Ζαλοκώστας Λ, Αλεξάκης, Καραλής, Βαγενάς