Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν μετουσίωσαν σε γκολ καμία ευκαιρία, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του μετά την λευκή ισοπαλία που παραχώρισε ο Πανθρακικός στον Παναιτωλικό, με την οποία ψαλιδίστηκαν και άλλο οι ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

«Από τον σημερινό αγώνα κρατάμε την εμφάνιση κρατάμε. Επιβληθήκαμε στο γήπεδο. Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας εδώ και καιρό. Είχαμε έντεκα τελικές προσπάθειες ενώ ο αντίπαλος μόλις μία και αυτήν στο τέλος. Χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται από παίκτες που έχουν το γκολ. Δυστυχώς όποτε δικαιούμαστε να κερδίσουμε, δεν κερδίζουμε. Αντιθέτως, όποτε δικαιούμαστε να χάσουμε, χάνουμε…», ήταν τα πρώτα λόγια του Ελευθερόπουλου.

Σε σχέση με την πιθανή ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, ο κόουτς του Πανθρακικύ δεν κρύφτηκε και ουσιαστικά αποκάλυψε ότι το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στερεί τον ερχομό των παικτών που επιθυμεί, πέρα φυσικά από τον περιορισμό που έτσι κι αλλιώς υπάρχει στις μεταγραφές λόγω της μη αδειοδότησης της ομάδας της Κομοτηνής.

«Καταρχήν, να αδράξω την ευκαιρία και να ευχαριστήσω Σερφά και Σέτι που έφυγαν. Έδειξαν ότι είναι άριστοι επαγγελματίες», σχολίασε ο Ελευθερόπουλος, που εξήγησε σε πηγαδάκια ότι αυτή η φυγή δεν έγινε γιατί ο ίδιος δεν τους ήθελε στην ομάδα αλλά γιατί ουσιαστικά ο σύλλογος δεν άντεχε τα βαριά τους συμβόλαια και αυτοί δέχθηκαν να τα λύσουν, προσφέροντας με τον τρόπο τους βοήθεια στην ομάδα.

Όσο για τα ονόματα από μεγάλες ομάδες, ορισμένοι μικροί σε ηλικία κάτω των 23 ετών που επιτρέπονται μεταγραφές, για τα οποία έχει ακουστεί το ενδιαφέρον από τον Πανθρακικό, ο Δημήτρης Eλευθερόπουλος είπε ότι πράγματι υπάρχουν τρεις τέσσερις περιπτώσεις νεαρών παικτών που τον εδνιέφεραν και θα μπορούσαν στην Κομοτηνή να βρουν τον χρόνο συμμετοχής που δεν έχουν με τις ομάδες.

Ωστόσο, ο ίδιος διευκρίνισε στην κουβέντα του με τους δημοσιογράφους ότι όταν η συζήτηση ξεφεύγει από την δική του αρμοδιότητα και αφορά την διοίκηση, το πράγμα κάπου χαλάει, καθώς οι οικονομικές τους τους απαιτήσεις είναι τέτοιες που δεν τις αντέχει το πορτοφόλι της ΠΑΕ Πανθρακικός. «Με αυτούς που έχουμε με αυτούς θα πορευτούμε, σε κάθε περίπτωση θα παλέψουμε», καταλήγει ο προπονητής των Κομοτηναίων.