Έλαμψε η  Φλόγα , αποδίδοντας εξαιρετικά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης πήρε παλικαρίσια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δεν θύμισε σε τίποτα τα παιχνίδια που έδωσε στης προηγούμενες αγωνιστικές. Η ομάδα του   Χρήστου Βασιλείου είχε ξεκάθαρο πλάνο και με την πλειοψηφία των παιχτών της σε εξαιρετική ημέρα , έφτασε μάλλον άνετα στην επικράτηση.

Τα γκολ του αγώνα

36’ ΓΚΟΛ  0-1 Ο Κόκκαλης βρίσκεται απέναντι από τον τερματοφύλακα και στέλνει την  μπάλα στα δίχτυα

38’ΓΚΟΛ   1-1 Μπαλιά του Θανασιού ωραίο πλασέ στη κίνηση από τον Πιστιόλη και ισοφάριση

39’ ΓΚΟΛ 1-2  Ο Νίκος Νταλαπέρας σε φάση διαρκείας θα δώσει και πάλι προβάβισμα στην Φλόγα

50’   ΓΚΟΛ 1-3 Ο Βασιλόγιαννης ανατρέπεται από τον Ανδρεόπουλο ο διαιτητής θα καταλογίσει πέναλτι , την εκτέλεση θα αναλάβει ο Νάκος και θα κάνει το 1-3.

62’ Ο Σωτηρόπουλος αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με 10 πάιχτες οι φιλοξενούμενοι

75’ΓΚΟΛ  2-3  Εκτέλεση φαόυλ του Ανδριτσόπουλου κεφαλιά του Νασόπουλου 2-3

93’  ΓΟΛ 2-4 Μετά από λάθος του Ανδρεόπουλου , ο Βασιλόγιαννης θα <<γράψει>> το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ματσούκας με βοηθούς τον κ. Αντωνόπουλο και τον Τριανταφύλλου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ναυπακτιακός (Γιάννης Πανουργιάς):  Ανδρεόπουλος, Σκανιάς(46’ Νασόπουλος), Βρουσάι, Φλέγγας, Ζαχαρόπουλος, Θανασιός(69’ Ψυχογιός),Ανδριτσόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Δημητρακόπουλος, Καμμένος(55’Θεοχάρης), Πιστιόλης.

Φλόγα Παλαιομάνινας:   (Χρήστος Βασιλείου): Καραγκούνης, Τραγουλιάς, Αντωνόπουλος(25’λ.τ. Χριστόπουλος),Ζαχαράκης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Νταλαπέρας(70’ Φραγκούλης), Ντζιμάνης, Κόκκαλης(80’ Ξευγένης), Νάκος, Βασιλόγιαννης.

#  Μετά το τέλος του αγώνα, και κατά την αποχώρηση των παιχτών της Φλόγας  από το γήπεδο με το λεωφορείο , δέχτηκαν αντικείμενα από οπαδούς της Ναυπάκτου, χωρίς όμως να αναφερθούν ζημιές..