Υπό τις οδηγίες του Νίκου Καραπιπέρη ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (20/01) η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής (24/01, 17:15) με τον Παναιτωλικό.

Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, όπως αναφέραμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας ως υπηρεσιακός τεχνικός στον αγώνα με τους Αγρινιώτες, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Στην σημερινή προπόνηση υπήρξαν και αρκετές… επιστροφές! Πρώτος και καλύτερος ο πολύπειρος Ισπανός αμυντικός Ραούλ Μπράβο, ο οποίος επέστρεψε με τη μορφή δανεισμού από τον Άρη για να βοηθήσει τους «κυανέρυθρους», σε μια θέση που δεν έχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις την φετινή σεζόν.

Ένας ακόμη παίκτης που έδωσε το παρών στην προπόνηση ήταν ο νεαρός μέσος Γιώργος Μπουζούκης, ο οποίος επέστρεψε από τα Χανιά όπου αγωνιζόταν ως δανεικός, ενώ στον δρόμο της επιστροφής βρίσκεται και ο Δημήτρης Μάνος που από αύριο θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της «Βασίλισσας».

Στα ευχάριστα είναι και το γεγονός ότι ο Ρομπέρτο Μπατιόν προπονήθηκε κανονικά και αν όλα πάνε καλά θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του για το ματς με τον Παναιτωλικό, σε αντίθεση με τον Γιουσούφ που θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου 10 ημέρες και τον Τζόναθαν Λόπεζ που θα μείνει εκτός για μία εβδομάδα, μετά το τράβηγμα στον προσαγωγό που υπέστη πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ διαψεύδεται αυτό που γράφτηκε τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα ΜΜΕ, ότι δηλαδή ο Δημήτρης Γιαννούλης θα αποχωρήσει από την ομάδα για να επιστρέψει στον “δικέφαλο”.

 

http://www.kerkidasport.gr