Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναιτωλικού για την αγάπη που του έδειξε και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και στο τι περιμένει να συναντήσει στους πράσινους.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 στο τελευταίο παιχνίδι του Λούκας Βιγιαφάνιες  με την ομάδα του Αγρινίου ενώ εν συνεχεία ο Αργεντινός γνώρισε την αποθέωση απο τους φίλους των γηπεδούχων ενώ και ο ίδιος ανταπέδωσε το χειροκρότημα

Λίγη ώρα αργότερα ο 24χρονος άσος ο οποίος από την Δευτέρα θα είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε για πρώτη φορά για την μεταγραφή του στο τριφύλλι και το τι περιμένει να συναντήσει στους πράσινους ενώ έστειλε και το μήνυμα του στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός μέσος εμφανίστηκε πολύ σίγουρος για τον εαυτό του, υποστήριξε πως θέλει να συνεχίσει την παράδοση των καλών ποδοσφαιριστών από την Αργεντινή που έχουν αγωνιστεί στο τριφύλλι και τόνισε ότι θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε ματς.

Χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στην κάμερα της “NOVA”:

Τελευταίο παιχνίδι με τη φανέλα του Παναιτωλικού μέσα σε αποθέωση;

“Ευχαριστώ όλον τον κόσμο του Παναιτωλικού που μου έχει φερθεί πάρα πολύ καλά όλο αυτόν τον καιρό και μου έχει αποδείξει την αγάπη του όλο αυτό το διάστημα που ήμουν εδώ”.

Όταν ερχόσουν στην Ελλάδα πριν 1,5 χρόνο σκεφτόσουν ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη η καριέρα σου;“Πάντα το σκεφτόμουν. Πάντα ήθελα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, πάντα το είχα στο μυαλό μου και τώρα έφτασε αυτή η στιγμή και είμαι πολύ ευχαριστημένος”.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις, πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς;

“Ναι είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, το ξέρω αυτό. Ξέρω ότι θα πάω να παίξω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.

Είναι και μια ομάδα με παράδοση στους παίκτες από την Αργεντινή, έχουν περάσει πολλοί ποδοσφαιριστές από την πατρίδα σου από τον Παναθηναϊκό, σπουδαίοι παίκτες;

“Το ξέρω αυτό και θα προσπαθήσω να συνεχίσω και εγώ αυτή την παράδοση και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.

Πόσο ενημερωμένος είσαι για τη νέα σου ομάδα, για τους συμπαίκτες του, για τον προπονητή τον κ. Στραματσόνι;

“Έχω γνωρίσει ήδη λίγους ανθρώπους από τον Παναθηναϊκό με τους οποίους κάναμε τις συζητήσεις, πάρα πολύ καλοί άνθρωποι, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω μάθει τα καλύτερα και περιμένω πως και πως να γίνω μέλος της ομάδας”.

Τι θα ήθελες να πεις για αντίο στους φίλους του Παναιτωλικού;

“Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τον κόσμο εδώ πέρα, από την αρχή μου έχουν συμπαρασταθεί και μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά και δεν έχω κανένα πρόβλημα και πάντα θα θέλω να έρχομαι εδώ”.

Και ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους οπαδούς του Παναθηναϊκού;

“Θα προσπαθήσω με τον καλύτερο τρόπο να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να δείξω ότι πάω σε μια μεγάλη ομάδα και μπορώ να ανταποκριθώ”.

Προέρχεσαι από την Αργεντινή, μια χώρα με παράδοση στο ποδόσφαιρο και σπουδαίους ποδοσφαιριστές, ήρθες στην Ελλάδα και παραμένεις στην Ελλάδα τι σε κρατάει στην χώρα μας;

“Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος στην Ελλάδα. Είναι μια παράδοση που συνεχίζεται έχει πολύ καλό κόσμο εδώ, καλούς ανθρώπους και είναι όλα πολύ καλά για μένα”.