Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας ζορίστηκαν αρκετά απέναντι στην καλά οργανωμένη ομάδα του Αγίου Θωμά, που αποδείχτηκε σκληρό καρύδι για τους παίκτες της Φλόγας.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δυο γκολ στα τελευταία  18΄λεπτά του αγώνα , και να πάρουν το <τρίποντο> της  νίκης , παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ελάχιστες ανάμεσα στις δυο εστίες . Για τους γηπεδούχους έλειπε η επιθετικότητα στο παιχνίδι τους , πράγμα το οποίο το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, και απομάκρυναν με ευκολία την μπάλα από την εστία τους.

Στο Β΄ημίχρονο ο ρυθμός τους αγώνα ανέβηκε. Οι παίχτες της Φλόγας  , αγωνίσθηκαν ποιο επιθετικά με στόχο το γκολ. Δημιούργησαν ευκαιρίες, και φυσικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από <στημένη φάση> . στην συνέχεια όλα έγιναν ποιο απλά, ήρθε και το δεύτερο γκολ, και όλα τέλειωσαν καλά για την ομάδα του Χρήστου Βασιλείου.

φλογα 040

φώτο: το   γκολ του Σωτηρόπουλου

Το φίλμ του αγώνα

Α΄ημίχρονο

5΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Νάκο η μπάλα άουτ

7΄Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Νταλαπέρα, δυνατό σουτ από τον Νάκο, ο Μπότας αποκρούει την μπάλα

21΄Γυριστό σουτ από τον Βασιλείου, ο Καραγκούνης πέφτει στην δεξιά του γωνία και μπλοκάρει την μπάλα

44΄ Ο Χριστόπουλος κερδίζει της κόντρες μπαίνει στην περιοχή από πλάγια θέση , κάνει το σουτ όμως η μπάλα φεύγει άουτ

Β΄ημίχρονο

48΄Μόνος απένατι στον Μπότα ο Βασιλόγιαννης, ο τερματοφύλακας του Αγίου Θωμά πέφτει έγκαιρα στα πόδια του και μπλοκάρει την μπάλα

58΄Μετά από κάθετη μπαλιά του Νάκου,  ο Βασιλογιάννης αποφεύγει τον Μπότα , όμως κινείται πλάγια και έξω από την περιοχή με αποτέλεσμα οι αμυντικοί να τον προλάβουν και να απομακρύνουν την μπάλα

72΄ΓΚΟΛ 1-0 Εκτέλεση κόρνερ από τον Βασιλογιάννη, ο Σωτηρόπουλος με καρφωτή κεφαλιά ανοίγει το σκορ

74΄Μακρινό σουτ από τον Νταλαπέρα η μπάλα ελάχιστα άουτ

82΄ΓΚΟΛ 2-0 Θαυμάσια μπαλιά του Δερβίση προς τον Νάκο ο οποίος στέλνει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε αποθέωση για τους γηπεδούχους

84΄Μετά από κάθετη του Ζέρβα ο Γαβρίνας βρέθηκε απέναντι από τον Καραγκούνη, κα΄νει το δυνατό σουτ, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Φλόγας να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση.

87΄Τετατέτ του Βασιλόγιαννη, άσχημο τελείωμα…

88΄Συρτό σου του Νάκου, μπλοκάρει ο Μπότας

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαμάρης με βοηθούς τους Κωσταρά και Χουλιάρα

φλογα 031

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας(Χρήστος Βασιλείου)

Καραγκούνης, Τραγουλιάς, Χριστόπουλος (90΄Καρύπης), Ζαχαράκης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, (41΄Βασιλογιάννης), Σαγάνης, Ντζιμάνης, Νταλαπέρας, Νάκος, Δερβίσης (88΄Αγγελοκωστόπουλος),

Αλικυρναϊκός Αγ. Θωμά (Σταμάτης Σαρρής)

Μπότας, Καλτσής, Ψαθάς, Γρ. Ζέρβας, Μαντέλλος, Κάκκος, Βασιλείου(76΄Αθανασόπουλος), Φράγκος, Σακελαρόπουλος, Τριφιάτης (73΄Ζέρβας Νεκ), Μιχαλόπουλος (54΄Γαβρίνας)