Λίγα είναι τα πράγματα εκείνα που στις μέρες μας είναι ικανά να σε κάνουν να χαμογελάσεις.
Ένα από τα πράγματα αυτά, είναι οι επιτυχίες νέων ανθρώπων, σε διάφορους τομείς, είτε στις επιστήμες, είτε στο κοινωνικό πεδίο, είτε στον αθλητισμό.
Στον δήμο Ξηρομέρου, οι επιτυχίες αυτές δεν είναι και πάρα πολλές και όταν αυτές συμβαίνουν, αξίζουν να τις μνημονεύουμε.
Ο 16χρονος Κωνσταντίνος Νιτσάκης από την Παλαιομάνινα, άνοιξε τα φτερά του για άλλες πολιτείες! Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Φλόγα Παλαιομάνινας και τον τελευταίο καιρό έπαιζε δανεικός στην Α. Ε. Οινιαδών, από χθες είναι πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας που τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην SUPER LEAGUE, τον Ατρόμητο Περιστερίου!
Όλοι όσοι γνωρίζουν τον Κωνσταντίνο, κάνουν λόγο για ένα μετρημένο παιδί, πολύ ευγενικό και με διάθεση να μαθαίνει συνεχώς και να δουλεύει σκληρά γι’ αυτό που είναι και η μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο. Τα εφόδια αυτά θα του φανούν πολύ χρήσιμα στο νέο και τόσο δύσκολο, μα τόσο όμορφο ταξίδι!
Να ευχηθούμε στον Κωστάκη να είναι γερός και να κάνει περήφανους, όλους εμάς, τον τόπο του μα κυρίως όλους εκείνους που τον αγαπάνε, την οικογένεια του και πιο πολύ τον πατέρα του που από εκεί που βρίσκεται σίγουρα θα καμαρώνει για εκείνον…

xiromeronews.blogspot.gr