Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναιτωλικού ενώ παραδέχθηκε ότι έγινε συνάντηση με τη διοίκηση και αφορούσε το μέλλον του στην ομάδα.

Πανευτυχής όπως ήταν άλλωστε φυσιολογικό παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο προπονητής του Πανιωνίου δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του ενώ ρωτήθηκε για το μέλλον του στην ομάδα, αλλά και το αν μπορούν οι Νεοσμυρνιώτες να αγωνιστούν στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:

«Το έχω πει αρκετές φορές φέτος, θα το πω άλλη μία. Είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά. Σήμερα ήταν ευχάριστο που ξεκινήσαμε και με 11 Έλληνες. Το σκορ το άνοιξε, πάντως, ένας ξένος. Έχουμε την ευτυχία να έχουμε καλά παιδιά, όποιος παίζει τα δίνει όλα. Ξέραμε τα αποτελέσματα των ομάδων που ήταν κοντά μας και είχαμε και λίγη πίεση. Γι’ αυτό και δεν ξεκινήσαμε όσο καλά θέλαμε.

Είχαμε φάσεις, όπως και ο αντίπαλος. Όσο περνούσε η ώρα ηρεμούσαμε και περισσότερο. Μας βοήθησε σίγουρα και η αποβολή του αντιπάλου. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά τα παιδιά που τα βλέπω να χαμογελούν και ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν. Χαίρομαι για τον κόσμο που τους χειροκροτούσε και ελπίζω να έρθουν ακόμα περισσότερο. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό».

Για τη διαιτησία και τις δηλώσεις του Γιάννη Μαντζουράκη:
«Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του συναδέλφου προπονητή. Κερδίσαμε δίκαια, αυτό θα πω μόνο».

Για το μέλλον του στον Πανιώνιο και το αν μπορεί η ομάδα να πάρει άδεια για Ευρώπη:
«Για το θέμα της Ευρώπης δεν έχω να πω κάτι, θα μιλήσει η διοίκηση. Αυτό δεν μας επηρεάζει. Στόχος μας είναι να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Υπάρχουν και οικονομικοί λόγοι. Όσους βαθμούς περισσότερους πάρουμε, τόσα περισσότερα είναι και τα χρήματα. Όσο για μένα, έγινε μία συνάντηση με τη διοίκηση, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς».

Για το αν προτιμά πρωταθλήματα ή να αναδεικνύει παίκτες:
«Έχω πάρει πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό το ευχαριστιέμαι περισσότερο. Αν είσαι στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό είναι αρκετά πιθανό να πάρεις ένα πρωτάθλημα. Εμένα αυτό μου αρέσει. Το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνω ευχάριστα στη δουλειά μου και να το ευχαριστιέμαι».

Για το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ:
«Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε κάτι καλό. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά κι εμείς δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος. Εγώ αυτό που θέλω είναι οι παίκτες μας να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αν αυτό φτάνει καλώς, αλλιώς ας βγαίνουμε έξω με ψηλά το κεφάλι».

Για τη μικρή προσέλευση του κόσμου;
«Είναι φυσιολογικό, όμως, πρέπει να δικαιολογήσουμε τον κόσμο για όσα τράβηξε τα προηγούμενα χρόνια. Έγινε μία προσπάθεια για να λυθούν τα προβλήματα. Τους δικούς σου ανθρώπους τους θέλεις στα δύσκολα πάντως. Και δύσκολα είναι τα πράγματα αλλά και αξίζει να μας δει κάποιος. Βγάζουμε υγεία και νέα παιδιά που παίρνουν μεταγραφή στη συνέχεια. Θα έπρεπε να είχαμε περισσότερο κόσμο. Κι εκείνοι πάντως έχουν τραβήξει πολλά, δώσαμε αφορμές».

Για το αν υπάρχει κούραση εν όψει Τούμπας:
«Η κούραση υπάρχει, αλλά υπάρχουν και τα νιάτα, οι φιλοδοξίες… Είναι και θέμα δικής μου δουλειάς το πώς θα τους φρεσκάρουμε. Τι να πουν κι έξω αν λέμε στην Ελλάδα πως είμαστε κουρασμένοι. Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ρυθμό ακόμα και πρέπει να δω αν μπορούν σε τρεις μέρες να βγάλουν άλλο ματς».