Εντόνως διαμαρτύρεται ο Παναιτωλικός για την ήττα που γνώρισε στη Νέα Σμύρνη τη Δευτέρα (8/2) από τον Πανιώνιο.

Οι Αγρινιώτες με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (9/2) τονίζουν ότι αποτελούν «ντροπή» οι τεχνικές του «πεσίματος» στο ημίχρονο, σημειώνοντας παράλληλα πως κάθε γήπεδο έχει τους «δικούς τους νόμους, νόμους που φαίνεται επηρεάζουν ακόμα και διεθνείς διαιτητές και τους οδηγούν να κρίνουν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, δίνοντας αβαντάζ νίκης», αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα.

Κλείνοντας ωστόσο υπογραμμίζουν πως η ομάδα ελπίζει κάθε αγωνιστική να είναι «πιο δίκαιη από την τελευταία».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε σχετικά:

«Ως πότε;

Οι παρωχημένες (αλλά μάλλον δοκιμασμένες και εν τέλει αποδοτικές για κάποιους) πρακτικές του «πεσίματος» χωρίς κανένα λόγο στο ημίχρονο, που αποτελούν ντροπή (τόσο για όποιον τις διαπράττει, όσο και για όποιον υποκύπτει σ’ αυτές) για το ποδόσφαιρο, αποδείχτηκε ότι φέρνουν αποτέλεσμα. Ακόμα και αν γίνονται σε αγώνα πρωταθλήματος Super League, παρουσία εντεταλμένων οργάνων της, τα οποία «σφυρίζοντας αδιάφορα» αποδέχονται με τη στάση τους ότι κάθε γήπεδο έχει τους δικούς του «νόμους», ικανούς να διαμορφώνουν την έκβαση ενός αγώνα. «Νόμοι» που φαίνεται επηρεάζουν ακόμα και διεθνείς διαιτητές και τους οδηγούν να κρίνουν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, δίνοντας αβαντάζ νίκης. Εμείς παρόλα αυτά, συνεχίζουμε να ζούμε με την ελπίδα ότι κάθε αγωνιστική που έρχεται θα είναι πιο δίκαιη από την τελευταία. Ως πότε πρέπει να περιμένουμε;»

Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας, όσοι αγωνίστηκαν στη Νέα Σμύρνης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Με ατομικό συνέχισαν οι Αλεξίεβιτς και Παπουτσογιαννόπουλος. Η ομάδα την Τετάρτη (10/2) θα προπονηθεί στις 11.30.