H Συντονιστική Επιτροπή της Παναιτωλοακαρνανικής Κίνησης Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδόσφαιρου αναφέρει τα εξής σε ανακοίνωση της:
Αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε την αυθαιρεσία του Προέδρου της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, γιατί τα πράγματα του τοπικού μας ποδοσφαίρου παίρνουν άκρως επικίνδυνη πορεία.
Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για ισονομία των πρωταθλημάτων μας, όταν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι ο θεματοφύλακας της ισονομίας, παρεμβαίνει αυθαίρετα και προκλητικά και παραβιάζει εν αγνοία της αρμόδιας επιτροπής πρωταθλημάτων τις αποφάσεις και δίνει εντολή να μη γίνει συγκεκριμένος αγώνας ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – Α.Ο. ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ, όταν η Ένωση έχει δώσει σαφή εντολή προς όλα τα σωματεία να προσέλθουν στα γήπεδα για να γίνουν οι αγώνες
Δύο μέτρα και δύο σταθμά και μάλιστα αποκτά ιδιαίτερη σημασία το γεγονός, αφού καταγγέλλεται από τον άμεσο συνεργάτη του Προέδρου, τον Γενικό του Γραμματέα κύριο Γεώργιο Λαγούδη Πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων.
Τι νομίζει ο κ. Πρόεδρος; Ότι διαχειρίζεται προσωπικές του υποθέσεις και κάνει ότι θέλει; Τέτοιες παρεμβάσεις απαξιώνουν πλήρως τους θεσμούς και συνιστούν απολύτως την αναξιοπιστία που ήδη ισχύει δηλητηριάζει το ποδόσφαιρό μας. Με τέτοιες τακτικές πιστεύει ότι θα εξυγιάνει και το πανελλήνιο ποδόσφαιρο, αφού φέρεται να ισχύει τέτοιες φιλοδοξίες;
Συνέλθετε κύριε Πρόεδρε και περιοριστείτε στα καθήκοντά σας, έως όταν έρθει ο καιρός και σας απαντήσουν κατάλληλα οι παράγοντες των ομάδων του τοπικού μας ποδοσφαίρου, οι οποίοι καταθέτουν τα πάντα από το υστέρημά τους για να υπάρχει ένα αξιοπρεπές και δίκαιο ποδόσφαιρο και όχι να γίνει τσιφλίκι δικό σας.