Η πιθανότητα αποχώρησης του Σάββα Σοφοκλέους από το τεχνικό τιμ του Λεβαδειακού ήταν γνωστή από τον Δεκέμβριο.

Επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, το «δεξί χέρι» του Άκη Μάντζιου αναχώρησε για την Κύπρο, αφού προηγουμένως είχε φροντίσει να κάνει το καθιερωμένο κέρασμα σε μαγαζί της Λιβαδειάς για το «αντίο».

Πλέον, ο 46χρονος τεχνικός του Λεβαδειακού βρίσκεται σε αναζήτηση βοηθού, ωστόσο οι δυσκολίες εύρεσης είναι αρκετές, δεδομένου ότι η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη, που σημαίνει ότι οι διαθέσιμοι προπονητές είναι ελάχιστοι.

Συν τοις άλλοις, ο Μάντζιος επικεντρώνεται σε ανθρώπους που έχει συνεργαστεί. Ψάχνει δηλαδή δοκιμασμένες λύσεις, όπου κατά το παρελθόν είχαν συμβάλλει σε επιτυχίες των ομάδων που κοουτσάρισε ο ίδιος.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, οι παίκτες της βοιωτικής ομάδας δούλεψαν την Πέμπτη (11/2) σε ασκήσεις τακτικής μικρών χώρων και ανέλυσαν τον τρόπο παιχνιδιού του προσεχούς αντιπάλου (Παναιτωλικός).

Στο συγκεκριμένο ματς της Κυριακής (14/2 – 17:15), ο Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Εντουίν Ουόν, Γιάννη Στάθη και Πέτρο Γιακουμάκη, ενώ αντίθετα, επιστρέφει ο Δημήτρης Μαχαίρας που εξέτισε την ποινή του.

 

 

ΜΑΝΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ